Oana Lis, neepilată și fără sutien la TV! Despre ce a vorbit vedeta

oana_lis111111.jpg

Oana Lis a venit neepilată pe platoul de filmare al emisiunii „Star Matinal de Weekend”
Foto Facebook

Oana Lis s-a prezentat într-o emisiune televizată fără să țină cont de toate detaliile legate de apariția sa. Vedeta a mărturisit amuzată, la intrarea în platou, faptul că a uitat să se epileze pe picioare, lucru care a stârnit hohote de râs din partea gazdelor emisiunii, având în vedere că Oana s-a îmbrăcat în fustă. Totuși, vedeta nu s-a lăsat afectată de incident și a vorbit ulterior despre lucruri mult mai serioase din viața sa.

Oana Lis a fost prezentă în emisiunea „Star Matinal de Weekend”, unde a făcut câteva dezvăluiri despre momentele mai puțin plăcute din viața sa, din perioada în care aceasta avea gânduri sinucigașe. Totuși, înainte să explice problemele pe care a avut, Oana și-a început discursul într-o notă amuzantă, mărturisind faptul că a uitat să se epileze pe picioare. Vedeta a purtat o bluză viu colorată, în nuanțe de galben, și o fustă simplă neagră. Un alt detaliu care putea fi remarcat la Oana a fost faptul că probabil aceasta a uitat și de sutien, acest lucru fiind ușor sesizabil deoarece bluza vedetei era făcută dintr un material destul de subțire. „Sunt impecabilă, dar nu m-am ras pe picioare. N-am nici o pată, de obicei am câte o pată pe undeva”, a declarat Oana Lis.

oana_lis_2.jpg

Oana Lis a vorbit despre dorința de a se sinucide
Foto: Captură Antena Stars

Soția fostului edil al capitalei, Viorel Lis, a vorbit și despre momentele grele ale vieții și a explicat care este motivul pentru care s-a apucat de facultatea de psihologie. „În primul rând aveam momente când nu mă mai simțeam eu bine cu mine. Aveam momente în care mă gândeam să îmi iau viața. Aveam numai gânduri negre. Era clar că nu sunt bine, deși aparent era o antagonie foarte ciudată, pentru că eu iubesc viața și în același timp ceva din mine nu era mulțumit”, a explicat Oana Lis, la Antena Stars. Aceasta a mai vorbit și despre familia ei, de care este dezamăgită, susținând că singura persoană cu care mai ține legătura este bunica ei. „Când Viorel era într-o funcție, când îmi era bine, toți erau lângă mine(familia n.r), și mie când mi-a fost greu mi-au fost alături necunoscuții”, a mai adăugat Oana. De asemenea, vedeta a anunțat că s-a apucat recent și de o cură de slăbire, după ce a consultat un nutriționist.

 

 

loading...
Loading...

Citește și

  • Oana Lis a publicat un mesaj foarte dur pe rețelele de socializare în care a explicat ce părere are ea despre persoanele care se consideră modele pentru toată lumea. Oana Lis este cunoscută pentru faptul că nu se poate abține și își spune părerea direct pe rețelele de socializare. Iar de această dată nu le-a iertat pe vedetele din România.

  • Viorel Lis, Oana Lis, epilepsie, diabet, spital, Viorel Lis a fost externat, probleme de sanatate

    Prin clipe grele au trecut, în urmă cu două săptămâni, Oana (40 de ani) și Viorel Lis (74 de ani), când fostul primar al Capitalei a ajuns din nou pe patul de spital din cauza unor dureri puternice în zona capului. Din fericire, bărbatul a trecut cu bine și peste acest necaz, iar marți, 8 mai, a fost externat.