Oana Lis: "Mi-a băgat mâna sub fustă în autobuz de faţă cu zeci de oameni"

2-3-neatza-img_5923_preview.jpg

Oana Lis a avut de-a face cu un obsedat sexual
Citeste tot despre: 

Şi vedetele noastre au trecut prin experienţe traumatizante, după ce au fost agresate de necunoscuţi, în plină stradă. Unele au fost jefuite, altele bătute sau chiar abuzate sexual. Ana Lesko, Oana Lis sau Doiniţa Oancea, sunt doar câteva dintre cele care au rămas cu amintiri oribile.

Povestea şocantă a pedofilului-poliţist, care a agresat doi fraţi în lift, a zguduit o ţară întreagă. Vestea că nenorocitul nu a fost la prima tentativă de acest gen şi are pe conştiinţă mai mulţi copii, dar şi femei, a dat fiori reci multor vedete care au avut parte de experienţe traumatizante.

Zoom
Doiniţa Oancea a învăţat să se bată după ce a fost agresată

Doiniţa Oancea: «Am rămas lată pe stradă»

În urmă cu doi ani, actriţa Doiniţa Oancea (33 de ani) a trecut prin moment greu de descris după ce a fost atacată în plină zi de câţiva indivizi necunoscuţi. Actriţa a anticipat intenţia unor indivizi care ar fi vrut să pună mâna pe ea şi s-a pregătit să riposteze. “Am simţit că vor să mă pipăie şi mi-am mutat geanta pe mâna cealaltă. I-am dat o palmă unuia dintre ei. Practic, mi-am rupt unghiile în carnea lui şi am trecut mai departe. În timp ce mergeam, el a venit din spate şi mi-a dat un pumn în ureche, cred. Am căzut şi am rămas lată, chiar acolo. Deşi, oamenii treceau pe lângă mine, nimeni nu m-a ajutat. Se întâmpla când aveam 21 de ani. Eram în zona Spitalului Colentina”, a povestit actriţa, pe care o puteţi vedea de mâine într-un nou rol în serialul „Fructul oprit”, de la Antena 1. Doiniţa Oancea a spus că după această întâmplare şi-a propus să ajungă la luptătorul Cristi Mitrea pentru a învăţa cum să se apere în cazul în care cineva s-ar mai lua de ea.

Oana Lis, probleme cu obsedaţii sexuali

Soţia fostului edil al Capitalei, Oana Lis (41 de ani), a trăit şi ea o scenă extrem de şocantă în urmă cu câţiva ani. Aceasta a fost urmărită de un onanist până în scara blocului, însă nu a agresat-o. Acelaşi lucru i s-a întâmplat şi într-un mijloc de transport în comun. ”M-a agresat un tip în autobuz. Adică, pur şi simplu mi-a băgat mâna sub fustă. Nu era aşa înghesuială, am început să ţip. Pur şi simplu mă atingea în locurile intime, de faţă cu toată lumea. Nimeni nu a zis absolut nimic şi-n momentul ăla m-am enervat, i-am tras o palmă. Era un bărbat ok, chiar bine îmbrăcat. I-am dat o palmă, a început să râdă. Fiind bătută de tatăl meu, reacţionez, devin şi eu violentă”, a povestit Oana Lis.

Zoom
Anna Lesko, agresată şi jefuită de două ori în ultimii ani

Anna Lesko, bătută în centrul Bucureştiului

În decursul a trei ani, cântăreaţa de muzică uşoară Anna Lesko (39 de ani) a trecut prin mai multe experienţe neplăcute. În 2010, ea a fost jefuită şi bătută în plină stradă. ”La un moment dat am simţit prezenţa cuiva, nu mi-am făcut griji, nu era nici măcar ora 10.00. M-a lovit, mi-a smuls geanta şi a fugit. Nu înţeleg de ce trebuia să mă agreseze, a fost ceva îngrozitor”, a povestit atunci Anna Lesko. Speriată de această situaţie, Anna s-a închis în casă timp de trei săptămâni. În 2013, ea a avut alt şoc după ce şi-a găsit maşina spartă, în timp ce se afla la un concert. I-au furat bunurile, dar şi CD player-ul maşinii. 

Zoom
Mihaela Rădulescu a rămas fără bani şi telefon

Mihaela Rădulescu, jefuită la Monaco

Deşi pare greu de crezut, Mihaela Rădulescu (48 de ani) nu a fost jefuită în România, ci tocmai la Monaco, acolo unde locuieşte. Scena s-a petrecut chiar în timpul unei plimbări prin luxosul oraş locuit de milionari. Diva noastră a rămas, în urmă cu mai bine de patru ani, fără telefonul în valoare de 500 de euro, dar şi fără suma de 200 de euro şi trei cărţi de credit pe care le păstra în husa telefonului. Ea a reuşit să blocheze cardurile bancare, însă banii şi mobilul nu le-a mai recuperat niciodată. ”Legenda zice că la Monaco nu fură nimeni nimic, pentru că ţara asta e plină de camere video şi mai e şi ţara cu cei mai mulţi poliţişti pe cap de locuitor. Culmea, cel mai tare sufăr după pozele şi filmuleţele aflate în el”, spunea Mihaela Rădulescu. 

 

O colegă l-a denunțat pe polițistul pedofil 

5 ianuarie 2018, ora 10.26. Doi copii intră în liftul unui bloc din cartierul Drumul Taberei, din Capitală. În urma lor se strecoară un individ și urcă cu ei. Acesta ia fetița de 5 ani în brațe și o sărută pe gură. Totul sub privirile îngrozite ale fratelui, în vârstă de 9 ani, care le-a povestit părinților că bărbatul i-a băgat mâna surorii lui în pantaloni. Îngroziți, oamenii s-au dus imediat la Poliție și au făcut plângere, iar imaginile surprinse de camerele de supraveghere din lift au fost făcute rapid publice. 46 de inși au dat telefon că l-ar recunoaște pe agresor. 

8 ianuarie. Vine vestea bombă: pedofilul e polițist la Brigada Rutieră. O colegă a sunat la 112 și l-a denunțat. Este vorba despre Eugen Stan, 45 de ani, despre care s-a aflat că are multe agresiuni sexuale la activ. (Andreea Dancu)

apiland.ro

loading...
Loading...

Citește și

  • Cine se gândea că pedofilul care a agresat doi copii în Capitală ar putea fi agent de poliţie? Nimeni! Toată poliţia din Bucureşti era în alertă şi-l căuta pe individ peste tot. Numai într-un birou al Brigăzii Rutiere, nu. Acolo s-a întors la serviciu, ieri, după weekend, Eugen Stan, care le-a mărturisit colegilor ce le-a făcut celor doi copii.