O zi plină de fericire pentru Andreea Bălan! Fetiţa ei a împlinit un an

andreea_balan.png

foto
Ella Maya împlineşte pe 9 octombrie 1 an
Foto: Arhivă personală

Andreea Bălan (33 de ani) este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Are o carieră de succes, un soţ iubitor şi, de un an, a devenit mămica unei fetiţe care îi aduce momente de fericire şi îi luminează fiecare zi.

Pe 9 octombrie, fetiţa Andreei Bălan a împlinit un an de când a venit pe lume, iar cu această ocazie artista a scris un mesaj emoţionant pe pagina personală de Facebook pentru a-şi exprima sentimentele pe care le trăieşte. 

22289612_10156603194502646_1768327321858723139_o.jpg

foto
Fata Andreei Bălan a împlinit un an
Foto: Arhivă personală

“Nici nu ştiu când a trecut un an, pentru că atunci când eşti fericit şi împlinit, timpul pare că trece mai repede. Acum un an, venea pe lume şi mă împlinea şi mă schimba pentru todeauna! Cu ea şi pentru ea voi merge până la capătul lumii şi înapoi! La mulţi ani ,Ella Maya! Visele devin realitate”, au fost cuvintele Andreei Bălan.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • andreea antonescu

    Andreea Antonescu, solista fostei trupe Andre, a fost una dintre concurenții de la Fort Boyard din ediția de pe 8 octombrie. Deși a fost cea mai micuță participantă din echipă, Andreea a dat dovadă de un curaj uluitor și chiar le-a dat clasă băieților, care de două ori s-au dat înapoi de la provocările Pere Fouras.

  • delia andreea balan par nuante

    Declarate campioane la capitolul schimbări de look, Delia şi Andreea Bălan au dat tonul părului colorat în showbiz! Cele două artiste au încercat mai multe nuanţe mai puţin obişnuite şi au devenit repere pentru fani, dar şi pentru colegele de breaslă. Una dintre cele mai tinere cântăreţe de la noi s-a tot transformat de la începutul acestui an şi a ajuns şi ea să-şi schimbe culoarea părului din şaten, în blond, iar mai nou în roz.