O vezi aproape zilnic la TV, dar nu știai că e însărcinată în 6 luni!

2018 pare să fie din nou anul graviduţelor sexy. Alături de Laura Cosoi, Elena Băsescu, Anca Rusu, Lavinia Petrea, Adelina Pestrițu și Roxana Ciuhulescu trebuie menționată și frumoasa Florina Constantinescu, de la TVR 2, despre care Click! a aflat că e gravidă în aproape 6 luni.

Colega de prezentarea a Ioanei Voicu și a lui Nuami Dinescu, de la emisiunea “Se zice că…”, de la TVR 2, este însărcinată cu al doilea copil. Florina Constantinescu (30 de ani) a apărut într-o rochie foarte sexy, cu burtica la vedere, pe covorul roșu al Premiilor Gopo, eveniment care a avut loc pe 27 martie, la Teatrul Naţional din Bucureşti. Vedeta TVR 2 va avea tot băieţel, iar fiul ei de 2 ani este foarte încântat că va avea un frăţior. Click! a aflat în exclusivitate că prezentatoarea va sta doar o lună acasă după ce va naşte, după care se va întoarce la muncă.

29060355_2185425284807598_8731524344068455820_o.jpg

Florina Constantinescu
Florina Constantinescu, graviduță sexy pe covorul roșu
foto: Cristofor Lazarescu Photography

“Nu mă consider chiar o vedetă, lucrez la TVR şi îmi place ce fac. Mai am de muncit ca să ajung la nivelul unei vedete, una cu merite… nu doar cu fâţâială pe la TV. Fac televiziune din 2013 şi doar emisiuni în direct. I-am surprins pe mulţi la «Premiile Gopo», asta era şi ideea. Am noroc cu părinţii, mă vor ajuta, iar atunci când voi începe lucrul îmi va fi mai ușor”, ne-a povestit prezentatoarea.

se_zice_ca.jpg

Florina Constantinescu, Se zice ca, Nuami Dinescu, Ioana Voicu, vedete gravide, insarcinata, sarcina
Nuami Dinescu, Ioana Voicu și Florina Constantinescu, la "Se zice că..."
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1