O veste tristă de la Eurovision 2017: un concurent are probleme grave de sănătate

Salvador Sobral, reprezentantul Portugaliei la Eurovision 2017, are probleme mari cu inima. Din acest motiv, familia acestuia a purtat discuții cu organizatorii competiției. Ca urmare, aceștia au decis ca reprezentantul Portugaliei să nu ia parte la repetiții, ci va veni să evolueze pe scenă abia în ziua semifinalei.

Totuși, cineva îi va ține locul concurentului în tot acest timp. Sora lui, Luísa Sobral, va fi cea care va urca în scenă în locul lui, la repetițiile generale ale competiției de dinaintea semifinalei și finalei. ”Din cauza stării de sănătate, fratele meu nu va putea fi prezent la repetiții. Organizatorii Eurovision au acceptat ca la primele două repetiții să fiu prezentă eu pe scenă, pentru că ele sunt pentru lumini și sunet, așa că eu voi cânta în locul lui Salvador când se vor face teste. Echipa lui de medici se află în Portugalia, așa că ar fi prea mult ca el să lipsească două săptămâni, să nu fie medicul atât de mult alături. Tot eu voi fi cea care va apărea în conferințele de presă, în locul lui”, a declarat Luísa Sobral, sora lui Salvador Sobral, potrivit wiwibloggs.com.

Competiția Eurovision din acest an are loc la Kiev, Ucraina, în zilele de 9, 11 și 13 mai.

 

iulia.jpg

iulia samoilova
Rusia nu a acceptă nicio soluție de compromis în fața Ucrainei
Foto: Twitter

iulia.jpg

iulia samoilova
Iuliei samoilova, care ar fi trebuit să reprezinte Rusia la Eurovision 2017, i s-a interzis să mai intre pe teritoriul Ucrainei
Foto: Twitter

c6vz70uwkaejq1-.jpg

Yulia Samoilova
Yulia Samoilova va reprezenta Rusia la Eurovision 2017
Foto: Twitter
loading...