O vedetă "Asia Express" și un concurent de la "SuperStar", actori în serialul "Oportuniștii", la Prima TV

oportunistii.jpg

Protagoniștii serialului "Oportuniștii"
foto: Prima TV

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Actrița Adriana Trandafir, concurentă la "Asia Express" (Antena 1), face cuplu cu Titus Pop, pe care recent l-ați văzut la Pro TV, la preselecțiile show-ului "SuperStar". Cei doi vor juca în noul serial de la Prima TV, "Oportuniștii".

La Prima TV debutează în această toamnă un nou serial, un sitcom care va prezenta viața a cinci personaje aflate în situații comice. Serialul "Oportuniștii" se vede din 18 septembrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 19.30, pe Prima TV. Fiecare episod va fi și un prilej de a vedea și vedete din lumea muzicii, filmului sau sportivi care își vor juca propriul rol. În fiecare sâmbătă, de la ora 19.30, serialul "Oportuniștii" își propune să îi facă pe telespectatori să râdă, să se relaxeze alături de cele 5 personaje principale care joacă în fiecare episod.

adriana_trandafir_si_fiica_ei_maria_speranta.jpg

Adriana Trandafir și fiica ei Maria Speranța
foto: Antena 1

În serial joacă și actorul Ioan Isaiu

Din distribuția serialului face parte celebrul actor Ioan Isaiu, care a jucat în mai multe telenovele de la "Secretul Mariei", la "Îngerașii", "Aniela" sau "Iubire și onoare". Într-unul dintre episoadele serialului vor apărea și două vedete de la alte televiziuni. Prima dintre acestea este actrița Adriana Trandafir (65 de ani), care participă alături de fiica ei la "Asia Express", de la Antena 1, și care a câștigat sezonul trecut, împreună cu Romică Țociu, show-ul "Te cunosc de undeva". Aceasta va face un cuplu cu actorul și solistul Titus Pop, pe care l-ați văzut în cea de-a doua ediție a emisiunii "SuperStar" de la Pro Tv, unde i-a cucerit pe cei patru jurați cu prestația sa muzicală. În plus, acesta este și foarte bun prieten cu Loredana. 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5