O sexy-ispită de la "Insula Iubirii, noul asistent al Mirelei Boureanu Vaida

mirela_si_robert.jpg

mirela boureanu vaida robert asistent emisiune noua 2k1
Mirela Boureanu Vaida şi noul ei asistent, Robert
Foto: Antena 1

Cu doar câteva zile înainte de marea premieră „2K1”, quiz show-ul matrimonial care va debuta cu o ediţie specială, sâmbătă (4 martie), la Antena 1, Mirela Boureanu face un anunţ-bombă. Prezentatoarea şi-a luat un ajutor de nădejde, în persoana sexy ispitei Robert, de la „Insula iubirii”.

Nu se pricepe doar la frânt inimi, ci este şi un maestru al cuvintelor! Robert, ispita de la "Insula Iubirii", va reveni în televiziune într-un nou proiect, care este o surpriză şi pentru veterana Mirela Boureanu Vaida.  

"Dragul meu, tu vei fi trofeul cel mai râvnit al emisiunii! Asistenul şi colegul meu, om de nădejde, căruia îi mulţumesc încă de pe acum că mă va suporta în fiecare zi, câte două ore cel puţin!”, i-a spus Mirela lui Robert, când l-a cunoscut.

robert.jpg

robert ispita insula iubirii
Robert a fost una dintre ispitele sexy de la Insula Iubirii
Foto: Antena 1

După participarea la emisiunea „Insula iubirii”, Robert a decis că este cazul să ia lecţii în materie de relaţii de durată de la cei mai buni. "M-am bucurat foarte tare când am aflat că voi fi parte din acest proiect, pentru că îmi doresc să învăţ şi până la urmă o spun deschis, îmi face o mare plăcere să apar pe sticlă. După apariţia de la «Insula Iubirii», am ştiut că asta vreau să fac, însă am aşteptat momentul perfect. Iată că el a venit şi sunt foarte fericit!”, a declarat Robert.

După marea premieră, din 6 martie, de luni până vineri, de la ora 14:00, trei cupluri vor intra în competiţie pentru a demonstra că sunt „2k1”, pentru a-şi arăta unul altuia cât de bine se cunosc sau nu, iar sâmbăta, începând cu ora 17:00, Mirela aduce în casele românilor o ediţie specială în care vedete din showbiz îşi vor „testa” partenerii. 

Sub stricta supraveghere a Mirelei, cuplurile vor trebui să răspundă la întrebări dintre cele mai diverse, inspirate din poveştile lor, ca de exemplu nunta, bugetul familiei sau începutul relaţiei, dar şi să treacă prin tot felul de probe contra cronometru. 

Loading...
 
 

Citește și

 • mirela boureanu vaida copii

  Mirela Boureanu Vaida are treabă multă acasă! De când a renunţat la postul de prezentatoare a emisiunii “Mireasă pentru fiul meu”, de la Antena 1, vedeta a mărturisit că cei doi copii ai săi îi ocupă tot timpul. Fanii au remarcat că s-a dedicat vieţii de familie şi au creat pagini de Facebook, grupuri speciale şi forumuri, dorind să o revadă din nou pe sticlă.

 • mirela boureanu vaida

  Mirela Boureanu Vaida (34 de ani), fosta prezentatoare a emisiunii "Mireasă pentru fiul meu", a devenit mămică pentru a doua oară în luna august a acestui an, când a adus pe lume un băiețel. Mirela și soțul ei au și o fetiță, Carla Maria, pe care vedeta tv a născut-o în februarie 2015.

 • mirela boureanu vaida copii

  Ştia Mirela Boureanu Vaida de ce se retrage din televiziune! Vedeta a decis să stea acasă în următoarea perioadă pentru a avea grijă de cei doi copii ai săi, Carla, care va împlini curând doi ani, şi Vladimir (cinci luni). Prezentatoarea de la Antena 1 nu a vrut să piardă vreo etapă în creşterea micuţilor ei şi împărtăşeşte cu fanii ipostaze fabuloase în care îşi surprinde copiii.

 • mirela boureanu vaida

  Mirela Boureanu Vaida (34 de ani), fosta prezentatoare a emisiunii "Mireasă pentru fiul meu", are acasă doi copii cărora le dedică tot timpul și pe care-i iubește ca pe ochii din cap, Carla Maria și Vladimir Alexandru, în vârstă de un an și jumătate, respectiv două luni.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1