O româncă superbă s-a trezit cu Jackie Chan la telefon. Iată motivul!

27781599_10212946866758748_440264265_n.jpg

Tina Teresa, Cristina Boboaca, Jackie Chan, carte, artisti, Asia, lansare
Tina Teresa are o carieră înfloritoare în Asia
foto: arhivă personală

Cristina Boboacă, alias Tina Teresa, a ajuns să fie mai cunoscută în Asia decât în țara ei natală, datorită vocii sale, dar și a talentului scriitoricesc. Pentru cea mai recentă cartea a sa, intitulată ”Drumul lung către suflet”, scrisă în română dar și în chineză, artista a fost felicitată de celebrul actor de filme de acţiune, Jackie Chan.

După o poveste de dragoste ca în filme, pe care a trăit-o în urmă cu 17 ani alături de un diplomat chinez, Cristina Boboacă s-a apropiat foarte mult de muzica Teresei Teng, o cântăreață de muzică pop și balade romantice, un etalon în Asia de Est. Iată că despărțirea  de marea sa iubire a făcut-o pe Cristina să se apropie de muzica asiatică și de artista Teresa Teng, pe care o consideră îngerul ei păzitor, pentru că a ajutat-o să-și vindece sufletul. Astfel, de mai bine de 17 ani, sub numele de scenă Tina Teresa, românca noastră cântă în limba chineză și a devenit cunoscută în Asia. Mai mult, ea se bucură de recunoștința asiaticilor după ce i-a închinat Teresei câteva cărți. Cea mai recentă dintre acestea se intitulează ”Drumul lung către suflet” și urmează să fie lansată în perioada următoare, în Asia.

13015101_864189163691000_1250093953747334813_n.jpg

Tina Teresa, Cristina Boboaca, Jackie Chan, carte, artisti, Asia, lansare
Cartea va fi lansată curând
foto: arhivă personală

Despre această carte a aflat și celebrul actor Jackie Chan, despre care se știe că a avut o relație cu Teresa Tang, așa că a ținut să o felicite personal pe românca noastră pentru tributul adus fostei iubite. ”Este o carte despre mine și despre Teresa. Un omagiu pe care i-l aduc îngerului meu păzitor și, totodată, o paralelă a vieților noastre, oarecum asemănătoare. Jackie Chan a aflat despre ea de la Liu Kai Xin, un admirator de-al meu, care totodată organizează evenimente artistice în Singapore. El i-a spus că am scris această carte și a ținut să-mi mulțumească. Prima dată Jackie mi-a trimis un mail de mulțumire, apoi m-a sunat și a fost surprins, pentru că nu se gândea că o româncă poate să scrie despre Teresa. Mi-a spus că vrea neapărat să-l invit la lansare. Jackie a fost marea iubire a Teresei", ne-a spus Cristina Boboacă, alias Tina Teresa.

Cartea este scrisă în română, însă a fost tradusă și în chineză, de către fanii celebrei artiste, și anume Wang Zeng Ping și Xie Bolin. În plus, conține și mărturia fanilor ei din China, în special a președintelui fanilor din Hong Kong, Danny Chan, care a scris prefața cărții.

Loading...