O româncă a lansat genţile din blugi cu penis din cristale Swarovski!

ioana_1.jpg

ioana popescu
Ioana Popescu s-a reprofilat de când s-a mutat în Germania
Foto: arhiva personală

Controversata jurnalistă Ioana Popescu, stabilită acum în Frankfurt împreună cu logodnicul ei, Eduard Neagu, a decis să între în lumea creatorilor de modă. Românca realizează genţi din blugi cu modele excentrice, pentru suma de 100 euro.

Ioana Popescu a început să creeze de câteva luni genţi şi poşete hand-made cu modele inedite. Cea mai recentă realizare este o poşetă , care înfăţişează nici mai mult, nici mai puţin decât un penis. Având cristale Swarovski, perle de crescătorie, perle false, mărgele cât şi alte accesorii, poşeta cu pricina face ravagii printre prietenele Ioanei de pe Facebook.

ioana_2.jpg

poseta
Poşeta cuu penis este realizată din material pentru blugi
Foto: arhiva personală

“De când am postat gentuţa  pe Facebook, o grămadă de doamne din România şi din alte ţări, vor să o achiziţioneze. Sunt un pic supărată că genţile cu flori pe care le-am făcut până acum nu au prea primit like-uri, în schimb o geantă care are ca simbol un penis este cerută de toată lumea!”, spune fosta jurnalistă, care vinde gentuţa cu suma de 100 de euro.

ioana_4.jpg

ioana popescu
Ioana spune că genţile cu flori nu au avut succesul scontat, cel puţin pe Facebook
Foto: arhiva personală

Dani Oţil a purtat blugi cu penis

Dani Oţil a lansat moda blugilor cu penis în urmă cu 8 ani, la Festivalul Dakino unde a venit la braţ cu Mihaela Rădulescu pe atunci iubita sa. Ea, într-o rochie violet ce oferea o perspectivă generoasă asupra sânilor, iar el... purtând nişte blugi cu un penis desenat în relief, în zona şliţului! "Organul" în cauză avea o lungime de aproximativ 18 cm, ceea ce a făcut pe toata lumea să se întrebe dacă Dani se poate lăuda cu aceleaşi dimensiuni şi în realitate.

dani-si-mihaela.jpg

dani otil
Mihaela Rădulescu, la braţul lui Dani Oţil, îmbrăcat cu celebrii săi blugi cu penis
Foto: arhiva Click!
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1