O recunoşti? Are acelaşi zâmbet şi acum!

andreea-esca.jpg

andreea esca in copilarie
Aşa arăta Andreea Esca în anii 70, pe când avea doar doi anişori
Foto: arhivă personală

Nu e greu să ghicim a cui este fetişoara poznaşă şi zâmbetul inconfundabil, nu? Dar dacă avem şi indiciul că în faţa noastră este figura emblematică a ştirilor Pro TV, atunci este şi mai uşor! Andreea Esca are aceeaşi bună dispoziţie din copilărie şi putem să remarcăm acest lucru într-o imagine din anii 70 publicată de vedetă pe conturile ei de socializare.

Andreea Esca are aceeaşi coafură de 22 de ani, de când a intrat în echipa ştirilor Pro Tv, iar zâmbetul este cartea ei de vizită. Într-o fotografie pe care vedeta a publicat-o de curând remarcăm că ştirista şi-a păstrat până şi zâmbetul din copilărie.

andreea_esca_main.jpg

andreea esca stiri pro tv
Andreea Esca, la pupitrul ştirilor care au făcut-o celebră
Foto: Instagram

"Bună dimineaţa! Outfitul zilei vine din anii 70", a notat Andreea Esca în dreptul fotografiei. Deşi este doar o imagine alb-negru, cea ce iese cel mai bine în evidenţă nu este vestimentaţia de şcolăriţă, ci zâmbetul inconfundabil, lucru pe care l-au remarcat şi fanii ştiristei. "Bună seara! Sunt Andreea Esca și vă prezint cum arată fericirea!", a fost unul dintre comentariile pe care admiratorii vedetei le-au lăsat.   

Andreea Esca publică periodic imagini cu ea din tinereţe

Andreea Esca a împlinit în urmă cu două luni şi jumătate vârsta de 46 de ani, dar cu greu ar spune despre ea că nu mai este o adolescentă. ”Mi-am pus cămașa de noapte nouă, un cadou în cap și astept să vina ziua mea. Câți ani fac? Uitându-mă prin casă... aș zice ca 18+28! Doamne, ce mulți!!!! Și tot cu mintea de la 18...! Asta cred că e grav... dar nimeni nu-i perfect”, scria Andreea Esca pe contul personal de Instagram înainte de aniversare.

andreea-esca-1.jpg

andreea esca
Așa arăta Andreea Esca pe vremea când era elevă în clasa a IX-a la Liceul Lazăr
foto: arhivă personală

 

 

Citeşte şi:

Andreea Esca, 30.000 de lire pe an pentru studiile fiicei, în Anglia

Andreea Esca, despre ziua în care a devenit mamă: «Când m-am trezit, l-am văzut pe Cătălin Radu Tănase»

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1