O nouă modă printre vedete! Adela Diaconu îşi donează ziua de naştere copiilor cu autism

adela_diaconu.jpg

adela diaconu donatie zi de nastere
Adela Diaconu vrea să strângă bani pentru copiii cu autism
foto: arhiva personală

Vedete cu suflet mare au început să se gândească mai puţin la ele atunci când se aniversează şi să vină în sprijinul copiilor cu probleme. Adela Diaconu a învăţat de la viață că responsabilitatea şi generozitatea sunt garanţia surâsului şi şi-a donat ziua micuţilor care suferă de autism.

Adela Diaconu susține de ziua ei de naştere (6 aprilie) cauza copiilor cu autism. După ce a prezentat și susținut Balul caritabil ''Inimi Albastre”, Adela a fost si imaginea campaniei ”Direcționează 2% din impozitul pe venit către Asociația Raza de Speranță”, iar acum şi-a donat ziua de naştere pentru a strânge fonduri pentru cei care au nevoie.
''Anul acesta, de ziua mea, am ales să dăruiesc bine, zâmbete și bucuria de a fi împreună copiilor cu nevoi speciale! Cred cu tărie ca fiecare dintre noi putem schimba în bine lumea pe care o clădim! Că putem fi mai buni, mai toleranți și să apreciem ceea ce viața ce oferă pas cu pas! Cred în minuni și-n oameni buni, în iubire și speranța de mai bine! La Asociația Rază de Speranță din Brașov am descoperit o lume specială, a copiilor și a tinerilor cu autism, a familiilor și terapeuților lor. Zi de zi, clipă de clipă ei străbat un drum anevoios către recuperare, dar ne învață cu sinceritate și iubire că minunile sunt lângă noi! Împreună am pornit pe drumul de a schimba mentalități și vieți! Dragii mei prieteni, anul acesta, am ales să îmi donez ziua de naștere copiilor speciali! Astfel, fiecare urare, cadou sau floare se poate concretiza într-o donație pentru cei peste 80 de copii și tineri cu autism care beneficiază de serviciile organizației brașovene. RO77 RNCB 0053 1303 4416 0001, deschis la BCR Braşov - Asociația Rază de Speranță'', a subliniat vedeta TV.
Autismul poate să apară în orice familie, indiferent de mediu, de situația socială sau economică, de apartenență religioasă sau etnică. A devenit maladia cu cea mai mare rată de creștere.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1