VIDEO O nouă eliminare la «Exatlon»! Cristi Geamăn a părăsit competiţia

În cadrul ediţiei din 28 octombrie a emisiunii Exatlon s-a desfăşurat proba de eliminare în urma căreia Cristi Geamăn aA părăsit competiţia din Republica Dominicană şi se va întoarce acasă în România.

Faimoşii şi războinicii au jucat sambata, 27 octombrie, jocul pentru locuinţă, iar competiţia a fost una dramatică. Faimoșii s-au impus și i-au trimis Războinicii la baracă. A fost o premieră în cadrul emisiunii, după ce jocul de final s-a reluat. Ajunși la stafetă mixtă, Alin Andronic a învins-o pe Paula, reușind să arunce trei mingi în coș. Intrarea antrenorului Ionuţ pe teren a oprit-o pe Paula din aruncări, distrăgându-i atenţia. În aceste condiţii, Războinicii nu s-au mai putut concentra şi au pierdut concursul. 

Înainte de începerea cursei pentru eliminare, Războinicii au avut dreptul de a alege un concurent din echipa Faimoşilor care să stea pe bară la meciul pentru imunitate. Ei au ales ca fosta gimnastă Cristina Nedelcu să nu participe. „O alegem pe Cristina. Avem avantajele astea. Ca ei să înceapă de la -1 şi noi să avem dreptul să alegem ce concurent să nu joace din echipa lor" a spus  Alin, în ediţia Exatlon 28 octombrie.

Cel eliminat a fost coregraful vedetelor, Cristi Geamăn. Coregraful şi Mirel Drăgan au ajuns la duel, după ce au obţinut cele mai mici punctaje în urma jocurilor disputate. Cristi a făcut tot ce a putut pentru a rămâne în competiţie, însă Mirel s-a dovedit a fi mai bine pregătit, păstrându-şi locul în echipă.

cristina-nedelcu-exatlon.jpg

cristina nedelcu in cadrul unei probe
Cristina s-a luptat pentru a rămâne în competiţie
Foto: Kanal D

Cine este Cristina Nedelcu

Cristina Simona Nedelcu (n. 28 februarie 1987) este o fostă gimnastă aerobică română care a câştigat medalia de argint la concursul individual al femeilor din cadrul Campionatului Mondial de Gimnastică Aerobică la Ulm, Germania în anul 2008.

În timpul carierei sale, ea a câştigat patru medalii de campion mondial (una de argint şi trei de bronz), patru medalii de campion european (două de aur şi două de bronz) şi a fost de şase ori campioană la concursul individual al femeilor.

cristi-geaman.jpg

cristi geaman este coregraful emisiunii bravo ai stil
Cristi Geamăn este coregraful emisiunii "Bravo, ai stil"
Foto:Arhivă personală

Cine este Cristi Geamăn

Cristi Geamăn este coregraful emisiunii "Bravo, ai stil" şi lucrează ca dansator profesionist. El este căsătorit de zece ani cu Roxana, care activează în acelaşi domeniu. Cristi nu a jucat mult timp în competiţia Exatlon, părăsind Republica Dominicană la mai puţin de o lună de la intrarea în concurs.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1