O mai ţineţi minte pe Simona Mihăescu, diva de la Acasă TV? Uite cu ce se ocupă acum!

a119-v-simona-mihaescu-re.jpg

1998. A prezentat ”Acasă în bucătărie”

Simona Mihăescu, Corina Dănilă, Cătălina Mustaţă şi Mihaela Tatu au fost ani la rând vedetele postului Acasă TV. Odată cu încetarea colaborării, Simona, Corina şi Cătălina, actriţe de profesie, au revenit la proiectele de teatru şi film, iar Mihaela şi-a mutat reşedinţa la Oradea. Ea are o emisiune la ”Canal 33” şi susţine conferinţe motivaţionale, în întreaga ţară.

Simona Mihăescu (49 de ani), care a prezentat la Acasă TV emisiunile „Reţeta de acasă” sau „Acasă în bucătărie”, joacă de 20 de ani la Teatrul Mic, unde recent a făcut furori cu rolul din spectacolul „Regina Maria – jurnal de Război”, un one woman show care are la bază un scenariu adaptat după volumele de memorialistică „Maria, Regina României - jurnal de război”, ediţiile îngrijite de istoricul Lucian Boia, apărute la editura Humanitas.

simona_mihaescu_-_regina_maria.jpg

simona mihaescu
2019. Simona are mare succes cu acest rol, pe care îl joacă pe scena Teatrului Mic

 

„Regina Maria- jurnal de război” este un spectacol pornit din emoţia pe care am simţit-o atunci când am citit jurnalul de război al Reginei Maria. Ne-am dorit să realizăm un spectacol-mărturisire a spiritului desăvârşit care a fost Regina Maria. Devotamentul, curajul şi iubirea sunt sentimentele nutrite pentru poporul român şi idealul său de unire, de către cea care fost numită «Mama tuturor»”, a mărturisit Simona Mihăescu.

a318-19-v-10.jpg

Înainte. Mihaela Tatu a prezentat ”3XFemeie”
c

 

Un bilet la acest regal costă între 20 şi 35 de lei. Cătălina Mustaţă (51 de ani), fostă prezentatoare la Acasă TV, în perioada 1998-2002, şi-a continuat cariera la Teatrul Odeon.

a418-19-v-11.jpg

Acum. S-a mutat la Oradea

 

A jucat în telenovela “Voinţă de femeie”, de la Acasă TV, a mai prins câteva roluri în film, iar vocea de aur, pe care  o închiriază în reclame, îi aduce anual mii de euro.

a518-19-v-9.jpg

Înainte. Corina Dănilă a prezentat emisiunea ”Poveştiri”

După despărţirea de actorul Florin Zamfirescu, s-a căsătorit cu fostul ei profesor din liceu, Mihai Avram. Cât o priveşte pe Corina Dănilă (47 de ani), ea a prezentat emisiunea „Poveştiri” de la Acasă TV.

a618-19-v-15.jpg

Acum. Este vedetă la TVR 2

 

A cunoscut celebritatea cu rolul din „Numai iubirea”, difuzat de acelaşi post tv.  În ultimii ani Corina s-a alăturat postului TVR 2, acolo unde a prezentat emisiunea „Ieri, Azi, Mâine”, iar de anul trecut joacă în serialul „Primăverii”.

a718-19-v-12.jpg

Înainte. Cătălina Mustaţă a fost crainică la Acasă TV

 

Iar Mihaela Tatu, fosta gazdă a emisiuni “3 X Femeie”, a revenit anul trecut la PRO TV, la “Ferma Vedetelor” în rol de hangiţă, dar şi la matinalul de la “Canal 33”. “Vin destul de des în Bucureşti, acum stau în Oradea de cinci ani. Fiica mea s-a mutat la Berlin, apartamentul ei e în Bucureşti şi eu am grijă de el!”, a povestit vedeta pentru www.exclusiv.ro. Mihaela Tatu (55 de ani) ţine conferinţe şi workshopuri în  toată ţara.

a818-19-v-5.jpg

Acum. Îşi închiriază vocea în reclame

 

 

Loading...

Citește și