O mai ţii minte pe Crina Abrudan? A dat iama în mâncare după ce a plecat din televiziune

crina_abrudan.jpg

crina abrudan dieta costum de baie
Crina Abrudan s-a retras din televiziune în urmă cu patru ani
Foto: arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

E gurmandă şi nu îi este frică să o recunoască! Crina Abrudan şi-a făcut prietenii de multe ori să saliveze cu imaginile pe care le publică de pe la diferitele restaurate. Şi-a pus multe femei în cap, căci în ciuda porţiilor generoase pe care le comandă şi le şi savurează, nu pune un gram pe ea. Deşi aţi fi tentaţi să credeţi că fosta vedetă Antena 1 se "pedepseşte" pentru răsfăţul culinar cu câteva ore la sală, în fapt Crina nu face nimic pentru silueta ei.

Crina Abrudan (39 de ani) ne-a convins în repetate rânduri că arată perfect în costum de baie şi cu toate că are forme de invidiat blonda recunoaşte cu nonşalanţă că nu face nimic special pentru a arăta bine. Ba mai mult, mănâncă absolut orice şi oricât şi a făcut "victime" printre prietenii ei de pe contul de socializare cu porţiile de mâncare generoase pe care le comandă. Recent, blonda a luat masa la un restaurant de fiţe de unde nu a plecat până nu a dat gata o porţie de ciolan cu cartofi bavarezi. Iar aceasta nu este singura escapadă culinară a Crinei Abrudan.

crina_costum.jpg

crina abrudan costum de baie
Crina Abrudan nu are nicio emoţie când se îmbracă în costum de baie
Foto: arhivă personală

La fel de bine i-a mers şi un şniţel pe care l-a mâncat pe nerăsuflate şi fără procese de conştiiţă. Aşa de relaxată este vedeta că nu stă ore întregi la sală ca să ardă multele calorii ingerate. "Sunt foarte leneşă când vine vorba să alerg prin parc sau pe bandă, de exemplu. Mi-am făcut abonament la sală, acum vreo cinci ani, şi mersul la sală pentru mine s-a rezumat la stat pe marginea piscinei şi băut un fresh de portocale. Mai intram la saună puţin sau în piscină, dar nimic constant. (…) 

ciolan.jpg

crina abrudan ciolan mancare gurmanda
Crina s-a lăudat prietenilor cu această porţie de ciolan
Foto: arhivă personală

Mănânc şi cartofi prajiti, şi fast food, dar nu exagerez. Sunt gurmandă şi nu-mi refuz anumite preparate", povestea în trecut vedeta pentru voux.ro şi se pare că nu s-a schimbat nimic de atunci şi până acum.  

În ciuda acestor pofte, Crina Abrudan arată demenţial în costum de baie şi unde mai pui că îşi face şi toate plăcerile atunci când vine vorba de mâncare.

Vedeta s-a căsătorit recent cu fostul fotbalist, Gabi Popescu, după o relaţie de opt ani.  

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

 • crina abrudan

  După nouă ani de relație cu fostul fotbalist Gabi Popescu, Crina Abrudan a făcut pasul cel mare și i-a devenit soție. Dacă zilele trecute, fosta vedetă tv a mers la Starea Civilă a Sectorului 3 pentru a semna certificatul de căsătorie în fața Gabrielei Firea, sâmbătă, 8 iulie, Crina a îmbrăcat rochia de mireasă.

 • crina abrudan rochie de mireasa gala lahav

  A fost o noapte pe care Crina Abrundan, Gabi Popescu, naşi şi invitaţii lor şi-o vor aminti mult timp de acum încolo. Fosta ştiristă de la Antena 1 s-a căsătorit şi a petrecut până în zori la un local pe malul Lacului Snagov în compania a peste 130 de prieteni, rude şi apropiaţi. Cei doi miri s-au bucurat de un tort cu patru etaje decorat cu flori naturale.

 • gabi popescu crina abrudan cununie civila

  S-a hotărât greu să se mărite, dar când a spus "da", după noua ani de relaţie, Crina Abrudan s-a ocupat ca totul să fie perfect în ziua cea mare. Fosta prezentatoare de ştiri de la Antena 1 a început pregătirile de nuntă cu proba rochiei de mireasă. A văzut prea multe, după cum chiar ea a mărturisit, încât alegerea a fost extrem de dificilă. Într-un final, ea s-a decis asupra unui model sirenă, din dantelă diafană, pe care l-a achiziţionat în urmă cu două săptămâmi de la Tel Aviv.

 • crina abrudan mireasa rochie eli laslean

  A schimbat pupitrul ştirilor cu podiumul de modă! Crina Abrudan (38 de ani) a renunţat la televiziune, dar ar putea începe oricând o carieră în modelling. Dimensiunile o recomandă, este înaltă şi are o siluetă de vis aşa că nu degeaba celebra creatoare de modă Eli Lăslean a apelat la serviciile ei. Blondina a îmbrăcat rochia de mireasă într-o prezentare de modă aniversară a designerului.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5