O concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu" este însărcinată?

mireasa_pentru_fiul_meu_mirela_boureanu_vaida.jpg

mirela boureanu vaida copii
Mirela Boureanu Vaida a intrat în concediu de la '''Mireasă pentru fiul meu'' de când a devenit mămică
Foto: Antena 1

Emoţii pentru o fostă concurentă de la Mireasă pentru fiul meu. Ionela ar putea primi curând vestea cea mare. Bruneta s-a căsătorit în finala emisiunii cu iubitul ei, Teo. Cei doi aşteaptă să afle în aceste zile verdictul mediclor care le va spune dacă vor deveni sau nu părinţi.

Ionela şi Teo au fost unul dintre cele mai frumoase cupluri de la "Mireasă pentru fiul meu". Deşi nu au câştigat concursul, cei doi au avut mulţi susţinători care i-au ajutat să meargă până în ultima fază a competiţiei. Invitaţi la Star Matinal, cei doi "porumbei" au mărturisit că nu au aflat încă dacă vor deveni părinţi însă îşi doresc foarte mult să aibă un copil. "O să păstrez misterul deocamdată.

ionela_si_teo.jpg

mireasa pentru fiul meu ionela teo sarcina
Ionela şi Teo sunt foarte îndrăgostiţi şi abia aşteaptă să devină părinţi
foto: captură Antena Stars

Nu ştim nici noi dacă aşa este. Aşteptăm să vedem. Mie mi-ar plăcea să am o fetiţă. Dacă se dovedeşte faprul că sunt gravidă, vom fi foarte fericiţi", a declarat Ionela. Teo, iubitul tinerei, a mărturisit că vrea ca iubita lui să-i dăruiască un băieţel. "În familia mea, sunt numai băieţi, aşa că vreau şi eu unul", a spus tânărul.

Teodor şi Ionela, dragoste la prima vedere 

Teodr şi Ionela, singurul cuplu care au avut mamele alături la nuntă, au spus şi ei "da" în faţa ofiţerului Stării Civile, în urmă cu o lună. Cei doi prospăt însurăţei au mărturisit că între ei a existat o chimie de la începutul emisiunii. "Afost dragoste la prima vedere!", au spus cei doi emoţionaţi. Iniţial, Ionela nu a format un cuplu cu Teodor, însă mai târziu aceasta a reuşit să-i câştige inima şi să-l convingă să o ceară de soţie.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1