O celebră cântăreață revine în muzică! Va lansa o nouă piesă

celia_2.jpg

celia
Cântăreața revine în forță, cu un nou proiect muzical
Foto: Facebook

După mai bine de patru ani de pauză, Celia revine în muzică și pregătește o nouă piesă, al cărei videoclip este filmat în România. Ea va fi alături de un alt bărbat, dar soțul său n-are motive de îngrijorare, deoarece știe că este doar un rol pe care îl va juca în materialul video.

Celia va lansa un videoclip noii sale piese, „La două capete”, în colaborare cu un artist foarte talentat, Karym. În poveste va juca și Andreea, o fostă concurentă la emisiunea „Mireasa pentru fiul meu”. Celia, soțul său și băiețelul lor s-au mutat din Australia în România, pentru că aici se va filma noul videoclip, mai exact la Colibița (Bistrița Năsăud), în inima munților, în regia lui Florin G. Botea / Rival Film.

„Sunt atât de fericită și nerăbdătoare să vă prezint noul meu videoclip, am avut parte de o echipă incredibilă. Cu toată sinceritatea vă spun că aici, în România, am găsit o locație extraordinară! Abia aștept să îmi petrec vacanța alături de familia mea acolo...e un loc de vis. O să vedeți imaginile din clipul meu și o să înțelegeți exact ce vă spun!”, a declarat Celia.

celiaZoom
Celia va cânta împreună cu Karym
Foto: Facebook

Piesa spune o poveste de dragoste și infidelitate, unde rolul iubitului care „a călcat strâmb” este jucat de Karym, iar rolul „amantei” este interpretat de fosta concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu”. Celia este foarte mulțumită de această colaborare și este încrezătoare că va avea mult succes, mai ales că revine în forță: „Această colaborare a fost marcată de destin, aşa trebuia să fie, am simțit că această piesă trebuie făcută cu un artist talentat, la început de drum, dar care are foarte multe de dăruit... Karym este foarte talentat, are un timbru frumos, iar piesa ni se potrivește mănuşă,"

celiaZoom
„Sunt atât de fericită și nerăbdătoare să vă prezint noul meu videoclip"
Foto: Facebook

La rândul lui, Karym este bucuros că a lucrat alături de Celia la acest proiect: Sunt foarte fericit că am colaborat cu Celia pentru piesa «La două capete», mai ales că este piesa ei de revenire după câțiva ani. Este un vis împlinit şi ne dorim din tot sufletul să facem o figură bună cu această piesă minunată. Abia aşteptăm să o ascultați şi voi."

loading...
Loading...

Citește și

  • În 2013 a plecat din România pe alt continent, la mai bine de 15.000 km depărtare, şi s-a stabilit în Australia, la Brisbane.

  • Celia, artista care a cunoscut succesul în România cu hit-ul ”Şoapte”, şi-a căutat fericirea pe alte meleaguri, sătulă să mai verse lacrimi amare după fostul iubit Mihai Bendeac. Şi şi-a găsit-o tocmai în Australia, alături de soţul ei, Ardell Ancuţa, şi de fiul lor, Angelo. Nu vrea să renunţe definitiv la muzică, ba chiar pregăteşte o relansare în ţara natală.