O artistă celebră de la noi va concerta în Irak, de ziua României

loulou.jpg

loulou
Solista este cunoscută în lumea mondenă

Pentru prima oară cineva are curaj să concerteze în Irak. Este vorba de iubita lui Lazarus, Loulou, care va pleca în Irak în aceste zile.

Intervievată de noi, Lazăr Andreea a declarat că nu îi e frică să meargă în Irak, la Erbil, la numai câţiva zeci de km de frontul irakian cu cea mai puternică organizaţie teroristă de pe planetă, Isis. Luis Lazarus a mai fost în Irak în 2006, când a investigat răpirea jurnaliştilor români.

luis_lazarus_loulou.jpg

luis lazarus loulou
Luis Lazarus și iubita lui, Loulou

"Am fost solicitată de consulatul român de la Erbil (Irak) să concertez pentru comunitatea oamenilor de afaceri români şi arabi de acolo. În ultimii ani împreună cu Luis am trecut prin multe incidente periculoase. El m-a asigurat că suntem perfect în siguranţă, aflându-ne sub protecţia Consulatului Român din zona. Repertoriul va fi foarte variat, de la piesele mele cunoscute până la piese folclorice-tradiţionale româneşti şi arabe, iar în final voi încheia cu un dans oriental", a declarat frumoasa brunetă pentru Click!

Miercuri (30 noiembrie), chiar înainte de plecare, Loulou a lansat cel mai nou videoclip al melodiei "Nu mai vorbim deloc", împreună cu compozitorul şi solistul Reverse. Piesa a fost semnată cu casa de discuri Sprint Music, cea care l-a lansat şi pe Shift. În exclusivitate, Click vă prezintă mai jos piesa şi clipul.

Loading...

Citește și

  • luis lazarus spital picior operatie

    "Justiţiarul" a fost obligat să se retragă câteva zile de la tv, unde este mereu invitat pentru a comenta subiectele fierbinţi. Luis Lazarus a ajuns la cuţit şi a mărturisit că a rămas internat peste weekend după ce a fost supus unei intervenţii chirurgicale dificile la piciorul stâng.

  • Sâmbătă seară (12 martie), la Hanul Vlăsiei, vedetele s-au strâns la petrecerea aniversară a lui Luis Lazarus. Justiţiarul a avut parte de o surpriză de proporţii din partea prietenilor, iar principala ''vinovată'' a fost chiar iubita lui, Lazăr Andreea, care a avut grijă ca Luis să nu afle nimic despre party.