Lakeetra Knowles, rudă cu Beyonce, i-a uimit pe jurații de la X Factor cu prestația impecabilă

lakeetra_knowles_x_factor.jpg

Lakeetra Knowles vine la X Factor

O apariție încă de la primii pași pe scena X Factor! Lakeetra Knowles i-a uimit pe cei patru jurați cu povestea de viață, dar și cu vocea sa de milioane.

Crescută în Statele Unite ale Americii, Lakeetra Knowles a început să cânte în biserică, încă din copilărie, însă viața și iubirea au determinat-o să se mute în Italia în urmă cu 13 ani. Chiar dacă relația nu a fost una de durată, americanca acum în vârstă de 46 de ani a rămas în Milano.

Lakeetra are 46 de ani și a urcat cu mare încredere pe scena X Factor. Deși este originară din Arkansas, acum locuiește în Italia, unde este educatoare și le predă copiilor engleză și muziăa.

Numele său, unul cu rezonanță în lumea muzicală mondială, le-a atras atenția și juraților X Factor, așa că nu au putut să nu o întrebe dacă există o legătura între ea și Beyonce Knowles.

”Sunt destul de sigură că suntem înrudite, va trebui să îmi sun bunica la noapte ca să îmi explice exact ce legătură de rudenie avem. Nu suntem atât de apropiate să ne vedem la adunări de familie, dar suntem rude”, a explicat amuzată americanca. 

Lakeetra Knowles a interpretat impecabil piesa «It's a Man's World». După acest moment memorabil, Ștefan Bănică Jr i-a cerut să cânte o piesă gospel, iar Lakeerta a ales «Amazing Grace».

Loredana Groza: "Suntem privilegiați să te avem aici"

 

„Cânți senzațional, bravo!”, i-a spus Florin. „Suntem privilegiați să te avem aici, ne-ai inspirat”, a mărturisit și Loredana Groza. „Ești o femeie frumoasă, cu o voce frumoasă”, i-a spus Ștefan Bănică Jr. „Cred că ești făcută pentru X Factor”, a completat Delia, cea care o va avea în echipă pe Lakeerta, după ce americanca a primit patru de DA.

Dacă până acum jurații aflau abia la finalul audițiilor ce grupă le va fi repartizată, în cel de-al nouălea sezon X Factor, difuzat în fiecare vineri, de la ora 20.30, la Antena 1, Loredana, Delia, Ștefan Bănică și Florin Ristei au fost anunțați încă de la început mentorul cărei grupe vor fi, ceea ce îi va face să ia decizii mult mai strategice.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1