O altă vedetă şi-a făcut rejuvenare facială

vedeta.jpg

elena merisoreanu estetician dana vasilescu
Artista este o clientă fidelă a medicilor esteticieni
foto: arhiva personală

Se anunţă nuntă mare sâmbătă (18 februarie) în lumea cântăreţilor de folclor! Claudia Ghiţulescu se mărită cu alesul inimii ei, Marian, iar invitaţii s-au pregătit să arate cât mai bine la evenimentul brunetei. Elena Merişoreanu, spre exemplu, a trecut pe la cabinetul medicului estetician pentru a scăpa de ridurile din jurul ochilor şi a petrecut câteva ore bune pe mâna specialiştilor pentru o intervenţie de rejuvenare facială.

Elena Merişoreanu este foarte atentă la înfăţişarea ei şi este aranjată de fiecare dată când o vedem în oraş, la tv, la evenimente sau la concerte.

La cei 68 de ani ai săi, cântăreaţa de muzică populară nu iese nemachiată din casă şi acordă o mare atenţie înfăţişării sale, mai ales atunci când se apropie un eveniment special. Nuntă Claudiei Ghtulescu a fost astfel un motiv!

elena merisoreanu operatie estetica rejuvenatre facialaZoom
Elena Merişoreanu s-a lăsat din nou pe mâna medicilor esteticieni
foto: arhiva personală

Artista a ajuns la medicul estetician pentru o şedinţa de reîntinerire. Pentru a scăpa de ridurile care-i dădeau mare bătaie de cap, ea a apelat la un tratament simplu, în urma căruia speră să şteargă de pe chip câţiva ani.

”Toxina botulinică este indicată pacienţilor care vor să scape de ridurile de la nivelul frunţii, precum şi de cele de la nivelul gâtului. Botoxul acţionează prin blocarea muşchilor mimicii şi ca prin minune ridurile dispar! Procedura nu este dureroasă şi efectul ei este vizibil de întinerire. Elena Merişoreanu şi-a umplut ridurile de expresie", a povestit Dana Vasilescu, esteticianul care s-a ocupat ca artista să arate mai tânără pentru acest eveniment special.

loading...

Citește și