O altă concurentă a cedat ispitei la "Insula Iubirii"! Cati a fost protagonsita unor scene fierbinţi

george-si-cati-la intalnire

george si cati la intalnire
Cati s-a apropiat treptat de ispita George
Foto: Captură video

Insula Iubirii, sezonul patru prezintă poveşti de dragoste şi cupluri care au sosit în Thailanda cu gândul de a-şi supune relaţia unei încercări. Rând pe rând, atât femeile cât şi bărbaţii care fac parte dintr-un cuplu lasă în urmă partenerii cu care îşi făceau planuri acasă şi se lasă prinşi în mrejele flirtului mai mult sau mai puţin vinovat cu ispite. Iată că de această dată Cati, iubita lui Răzvan, a fost protagonista unor scene fierbinţi.

Ediţia din 28 octombrie a emisiunii a adus o schimbare de situaţie. Cati, iubita docilă şi supusă a lui Răzvan a fost protagonista unor scene incredibile dar şi cea care a făcut o serie de afirmaţii curajoase. Dacă la începutul emisiunii ea îi lua apărarea orbeşte celui care o desconsidera şi umilea public, povestind despre viaţa lor personală şi lăudându-se cu faptul că a bătut-o, iată că femeia şi-a schimbat complet atitudinea în ultima ediţie. 

În schimb, el i-a oferit ceea ce o face să se simtă cel mai mult, o abordare superficială şi satisfacerea unor nevoi primare. Se pare că planul a dat roade, iar femeia şi-a deschis inima în faţa ispitei cu 7 ani mai tânără. 

Cati şi George s-au sărutat la sfârşitul unei întâlniri, după ce au mâncat fast-food de renume internaţional. George a refuzat să răspundă reporterilor atunci când aceştia l-au întrebat dacă doreşte să se implice cu adevărat în viaţa lui Cati sau doar joacă rolul de ispită. Tânărul s-a mulţumit să declare că face tot ceea ce este necesar pentru a o ajuta pe femeia să deschidă ochii pentru a observa realitatea. 

Cine sunt Răvan şi Cati

Răzvan Manea (26 ani) și Cătălina Dimache (32 ani) formează cel de-al patrulea cuplu în noul sezon al emisiunii “Temptation Island - Insula Iubirii”. Și acest cuplu s-a format după ce cei doi s-au cunoscut pe rețelele de socializare. Cătălina a mai fost căsătorită și are un copil. Ea mărturisește că s-a îndrăgostit de Răzvan pe loc datorită sincerității sale. Aceasta mărturisește că nu îl îngrădește pe iubitul ei și că l-a iertat de câte ori a călcat strâmb. Cătălina spune “Dacă e sincer și îmi spune, trec peste (…) Dacă s-au întâlnit doar o dată, nu a însemnat nimic pentru el.

Loading...

Citește și

  • gabi si andreea pozeaza pentru fotografia de cuplu

    Cuplul format din Gabi şi Andreea a fost cel care a creat cele mai multe discuţii în cadrul emisiunii Insula Iubirii. Gabi a venit la emisiune alături de iubita sa, Andreea, iar cuplul a părăsit reality show-ul după doar 72 de ore, alegând să meargă pe drumuri separate. Atât el, cât şi ea au avut un comportament neadecvat, iar Gabi a dorit să explice care a fost motivul pentru care a fost protagonistul unor scene bizare.

  • razvan insula iubirii

    Minciunile lui Răzvan, concurentul care face cuplu cu Cati, la Insula Iubirii 4, relity-show difuzat la Antena1, încep să iasă la iveală. Sătulă de mitocăniile lui, ispita Dana începe să povestească faptul că tânărul se dă alt om decât este. În sprijinul ei, sar atât Radu Vâlcan, care ştie cum stau lucrurile încă de la filmările din România, dar şi iubita oficială, Cati. Bruenta se decide să pună punctul pe "i" şi să mărturisească cine e de fapt bărbatul cu care are o relaţie de un an şi jumătate.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1