Nunta lui Kamara. Artistul şi soţia lui nu pot să se căsătorească la biserică

oana_si_kamara.jpg

nunta lui kamara oana cununie civila 2012
Nunta lui Kamara. Artistul şi soţia lui s-au cununat civil în 2012
foto: arhiva personală

S-au cununat în secret în 2012 iar acum pun la cale detaliile unei petreceri speciale. Kamara Ghedi (39 de ani) şi soţia lui, Oana (30 de ani), au sărbătorit recent la Focşani trei ani de relaţie, dar la ei dragostea nu durează doar atât! Artistul şi-a anunţat apropiaţii că vara viitoare urmează nunta lui Kamara.

Kamara şi Oana au planuri mari. Deşi sunt cununaţi civil, iar de un an şi două luni, familia lor a fost binecuvântată cu un copil, cei doi se gândesc să-şi unească destinele şi în cadrul unei ceremonii religioase. Acest lucru este ceva mai complicat, având în vedere că mirii sunt de relegii diferite. Solistul, jumătatea de culoare a Trupei Alb Negru, este musulman, iar Oana, ortodoxă, aşadar nunta lui Kamara poate fi oficiată şi acasă. 

Nunta lui Kamara. Ce spune Biserica Ortodoxă

Pentru săvârşirea unei căsătorii, în Biserica Ortodoxă, este necesar ca soţul şi soţia să fie botezaţi ortodocşi. În cazul în care unul dintre soţi nu este ortodox, ci de altă religie (musulman, de exemplu) nu se va putea oficia în Biserica Ortodoxă Taina Sfintei Cununii, ci doar cu trecerea lui la Ortodoxie (Botez).

Potrivit Islamului, un bărbat musulman se poate căsători cu o creştină. În schimb, o femeie musulmană se poate căsători doar cu un musulman. Bărbatul musulman nu poate să-şi forţeze soţia creştină să adopte Islamul. Aşadar, femeia are libertatea de a-şi practica religia şi nu poate fi forţată să se convertească la Islam. Copiii al căror tată este musulman sunt în mod automat musulmani. Totuşi, este preferabil ca soţia creştină să citească şi să înveţe despre Islam, pentru a putea înţelege religia soţului şi a copiilor.

Nunta lui Kamara. La cununia religioasă este nevoie de doi martori 

În România, la musulmani, pentru a putea fi cununat religios de către un imam, cuplul trebuie să facă dovada căsătoriei civile. În cazul lui Kamara şi al soţiei sale, Oana, la cununia religioasă trebuie neapărat să fie prezenţi doi martori de sex masculin sau două femei şi un bărbat. Potrivit tradiţiei, oficierea poate avea loc numai acasă. Artistul a declarat recent în presă că ceremonia va avea loc în aer liber.

În urmă cu o săptămână artistul şi soţia lui au sărbătorit trei ani de relaţie, moment în care cântăreţul i-a transmis consoartei un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare. "Ceas după ceas, zi după zi, am împlinit trei ani de când mi-ai spus că mă iubești cu adevărat şi că vrei să-mi fi alături. Unii spun că Dragostea durează trei ani... Le dăm dreptate sau mergem mai departe? La mulți ani frumoşi împreună, Iubita mea soție", a scris Kamara pe Facebook. 

Nunta lui Kamara. Artistul s-a cununat în secret în 2012

Data de 12 decembrie 2012 va fi tot timpul prilej de sărbătoare în familia lui Kamara. Atunci, artistul a renunţat la burlăcie şi s-a cununat civil cu Oana, femeia cu care la momentul respectiv se iubea de doar câteva luni. Ceremonia a avut loc în secret, la Focşani, oraşul natal al brunetei, în cadru restrâns, probabil cum se va desfăşura şi nunta lui Kamara. 

Cântăreţul şi-a cunoscut soţia pe Facebook şi, după cinci luni de tatonari, a plecat după ea la Paris. în Franta, Oana avea un loc de muncă şi o relatie care era pe butuci. Aşa, a decis bruneta să revină în România şi să-şi întemeieze o familie cu artistul. Kamara şi Oana au devenit în 2014 părinţii lui Leon, un băieţel în vârstă de un an şi două luni.  Kamara Ghedi se află de aproape 18 ani în România, după ce a venit din Africa de Vest. El a fost căsătorit, are o fetiţă pe nume Stephanie Sara, însă de trei ani şi-a refăcut viaţa alături de Oana.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1