Nunta Laurei Cosoi. Dana Rogoz, marea absentă de la petrecerea de la Iaşi a bunei sale prietene

laura_mireasa.jpg

nunta laurei cosoi iasi mireasa rochie
Nunta Laurei Cosoi. Actriţa a strălucit într-o rochie de mireasă semnată Stephan Pelger
foto: lauracosoi.ro

Petrecere mare la Conacul Polizu de la Iaşi, acolo unde sâmbătă a avut loc nunta Laurei Cosoi. Actriţa şi-a unit destinul cu cel al omului de afaceri Cosmin Curticăpean, bărbatul care o face fericită de aproape trei ani. În prezenţa rudelor şi a prietenilor apropiaţi ai blondinei, mirii şi-au jurat credinţă la Catedrala "Adormirea Maicii Domnului". Marea absentă a fost însă Dana Rogoz.

Laura Cosoi şi-a văzut visul ochii. A îmbrăcat sâmbătă într-un decor de poveste rochia de mireasă. A devenit doamna Curticăpean de vineri seara, în faţa ofiţerului stării civile, ceremonia având loc în aer liber pe pajiştea de la Conacul Polizu, iar a doua zi blondina şi soţul ei şi-au chemat invitaţii să se distreze la petrecerea de nuntă. Actriţa a avut aproape cele mai importante persoane din viaţa ei. Părinţi, bunici, rude, surori, dar şi prieteni din copilărie. Cea care a absentat de la nunta ei a fost Dana Rogoz, de care este foarte apropiată.

Nunta Laurei Cosoi. Dana Rogoz se distrează la Buftea

dana_si_baietel.jpg

nunta laurei cosoi dana rogoz absenta iasi petrecere targu mures
Dana Rogoz va merge săptămîna viitoare la nunta Laurei Cosoi
foto: arhiva personală

Dana Rogoz este una dintre cele mai bune prietene ale Laurei Cosoi. Cele două au făcut senzaţie în serialul "La Bloc", iar acum trei ani blondina a onorat invitaţia la petrecerea de nuntă a Danei.

cosoi_si_rogoz.jpg

nunta laurei cosoi nunta danei rogoz adela popescu
Dana Rogoz nu va lipsi de la nunta Laurei, care în urmă cu trei ani i-a fost şi ea alături în cea mai importantă zi
foto: arhiva personală

Cu toate acestea, vedeta nu a fost prezenta la cununia religioasa a acesteia, care a avut loc Catedrala Catolică din Iaşi. Dana Rogoz a fost însă foarte activă pe reţelele de socializare, unde a publicat o serie de fotografii de la "Summer Well", festival ce are loc în acest weekend pe domeniul Ştirbey din Buftea. Luată la întrebări de fanii de pe Facebook, care se aşteptau să o vadă alături de mireasă în ziua cea mare,  Dana Rogoz a explicat care a fost motivul pentru care nu s-a dus la Iaşi.

"Voi merge la nunta de la Târgu Mureș, care este peste o săptămână. Are două petreceri de nuntă", a scris Dana Rogoz pe contul ei oficial de socializare la descrierea unei imagini în care apare alături de băieţelul ei la festivalul de muzică. 

Nunta Laurei Cosoi. O ceremonie, două petreceri

Laura Cosoi şi Cosmin Curticăpean o vor ţine numai în petreceri. După cheful de sâmbătă, mirii se vor muta  peste o săptămână la Târgu Mureş, oraşul natal al mirelui, unde va avea loc şi un chef grandios. Aici, cei doi proaspeţi însurăţei au vrut să-şi primească rudele şi prietenii într-un decor de vis, tot în aer liber, aşa cum i-au întâmpinat la iaşi, dar într-un loc construit şi amenajat special pentru evenimentul lor. Data de 8.08, când vedeta a îmbrăcat rochia de mireasă, nu a fost aleasă întâmplător, pe miri legându-i întâmplări fericite de această cifră simbolică şi totodată norocoasă pentru ei.

Nunta Laurei Cosoi. Actriţa a fost foarte atentă la detalii

sampanie.jpg

nunta laurei cosoi dana rogoz absenta iasi petrecere targu mures
Nunta Laurei Cosoi. Mirii au băut şampanie din pahare personalizate
foto: arhiva personală

Laura Cosoi a făcut singură pregătirile, însă pentru meniu a apelat la ajutorul a doi foşti concurenţi de la MasterChef, Bogdan Alexandrescu (Dexter) şi Alex Petricean (D’ Artagnan), cu care a stabilit delicatesele pentru nuntaşi, inclusiv pentru cei vegetarieni. A decorat simplu mesele oaspetiâilor cu flori şi mărturii, însă a pus accent pe detaliile de la masa mirilor. Paharele din care cei doi soţi au băut ţampanie au fost special făcute pentru ei. Dacă la Iaşi va avea o listă cu 100 de invitaţi, la Târgu Mureş, unde va avea loc a doua petrecere, vor fi 300 de oameni. 

Loading...

Citește și

 • nunta laurei cosoi

  Ziua cea mare a venit, iar nunta Laurei Cosoi a început încă de vineri (7 august) când ea și Cosmin Curticăpean și-au spus un însuflețit „Da!” în fața ofițerului stării civile. Sâmbătă (8 august), proaspeții însurăței și-au unit destinele la cununia religioasă, unde Laura a purtat inelul de logodnă, o bijuterie prețioasă veche de 100 de ani.

 • cine este sotul laurei cosoi

  Laura Cosoi (33 de ani) s-a căsătorit sâmbătă (8 august) cu Cosmin Curticăpean (38 de ani) la Iaşi, oraşul natal al actriţei. Discret cu viaţa personală, afaceristul nu a făcut prea multe dezvăluiri despre el, aşa că puţini ştiu cine este soţul Laurei Cosoi. Click! a aflat însă că frumoasa blondă a pus mâna pe o partidă bună. El deţine mai multe firme care îi aduc bani frumoşi în conturi.

 • nunta laurei cosoi

  Sâmbătă, 8 august, în jurul orei 12.30 Laura Cosoi şi soţul ei Cosmin Curticăpean au ajuns la Catedrala Adormirea Maicii Domnului din Iaşi, locul unde a avut loc ceremonia religioasă. Fotograful angajat de vedetă ne-a oferit prin intermediul blogului personal al actriţei prima imagine cu Laura Cosoi mireasă!

 • rochia de mireasa a laurei cosoi

  Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean și-au spus „Da!” într-un décor de vis, prima dată vineri (7 august) la cununia civilă, iar a doua oară sâmbătă (8 august) la cununia religioasă. Blondina a fost o prezență de senzație la propria ei nuntă. Rochia de mireasă a Laurei Cosoi a fost admirată de toți invitații, dar iată de unde s-a inspirat vedeta pentru a o alege.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1