Număr record de tatuaje pentru Adelina Pestriţu! Şi-a făcut încă 3 desene

adelina.jpg

adelina pestritu tatuaje noi 23 desene
Adelina Pestriţu este o împătimită a desenelor permanente pe piele
foto: arhiva personală

Adelina Pestritu a demonstrat că este o împătimită a tatuajelor. Weekend-ul trecut, bruneta şi-a făcut alte trei noi desene permanente, ajungând în acest moment să aibă 23 de modele pe tot corpul.

Adelina Pestritu îşi face tatuaje cu semnificaţie şi a optat de data aceasta pentru unele modele noi. Bruneta şi-a desenat o cruce, aripi de îngeri şi o veche rugăciune. Încântată de noile ei tatuaje, vedeta a explicat ce înseamnă fiecare dintre desene. 

"De câte ori aleg să revin în cabinetul artistului tatuator, optez pentru mesaje pozitive, care să-mi transmită o stare de bine. Mantrele sunt favoritele mele şi le ascult de câte ori vreau să mă relaxez şi să-mi vindec mintea şi sufletul de tot felul de încărcături energetice şi nu numai. Gayatri Mantra este cea mai veche rugăciune din lume dată oamenilor pentru a-i ajută să se conecteze la energia universală”, a mărturisit Adelina despre semnificaţia unuia dintre cele mai recente tatuaje ale sale.

adelina pestritu tatuaje noiZoom
Adelina Pestriţu şi-a tatuat pe picior o cruce şi o rugăciune veche
foto: arhiva personală

Următoarele două tatuaje, aripile de îngeri şi crucea, au aceeaşi simbolistica:  “Îmi aduc liniştea în suflet. Pe lângă celelalte 20 de tatuaje pe care le aveam, fiecare făcut într-un moment cheie al vieţii, dar toate cu o poveste, am simţit şi de dată această că este potrivit să-mi îmbogăţesc colecţia de picturi pe piele, chiar dacă cel mai recent tatuaj a fost făcut acum o luna la Miami Ink. Nu am un interval de timp pentru a recurge la noi şi noi desene, însă îmi ascult inima ori de câte ori îmi spune ceva. În scurt timp o să-mi tatuez o altă mantra tot specială pentru sufletul meu, pe piciorul stâng. Momentan asta am în plan, dar cu siguranţă pe parcurs voi adaugă şi alte idei”, a adăugat Adelina.

 

loading...
Loading...

Citește și

 • adelina speak despartire

  Cei care mai sperau că anunţul Adeliniei Pestriţu privind despărţirea de Speak să fie doar o glumă proastă vor fi profund dezamăgiţi să afle că şi artistul a confirmat vestea. Speak a anunţat tot pe pagina de Facebook că nu mai formează un cuplu cu vedeta şi că motivele îi privesc numai pe ei.

 • Petrecerea OK!, Adelina Pestritu, Speak, noul barbat din viata Adelina Pestritu, despartire

  Frumoasa poveste de dragoste dintre Adelina Pestrițu (29 de ani) și Speak (29 de ani), alias Ștefan Sprianu, s-a încheiat oficial săptămâna aceasta, după doi ani și jumătate. S-au despărțit fără scandal, fără acuzații, bruneta anunțând ruptura pe pagina ei de Facebook. Deși "cârcotașii" s-au grăbit să spună că unul dintre motive ar fi fost prăpastia care s-a iscat între ei, Adelina având un avânt considerabil în carieră, trebuie să remarcăm că la ascensiunea Adelinei a pus umărul și Speak.

 • speak

  După doi ani și jumătate de iubire Adelina Pestrițu și Speak s-au despărțit. Anunțul a fost făcut de fosta vedetă Kanal D pe pagina personală de Facebook și a fost însoțit de rugămintea adresată fanilor de a respecta intimitatea acestei decizii.

 • adelina pestritu

  Adelina Pestriţu este una dintre cele mai stilate vedete de la noi. Deşi nu mai apare seară de seară pe micul ecran, după ce a plecat de la Kanal d, vedeta câştigă din contractele de imagine pe care le are, căci ea este solicitată să promoveze de la haine la diferite produse cosmetice. Nici nu este de mirare că bruneta are treabă multă, având în vedere cât de mult s-a transformat în ultimii ani, cu ajutorul bisturiului şi nu numai.