Nuami Dinescu, din nou vedetă TV, după doi ani de pauză. Cum s-a schimbat

nuami_dinescu.jpg

nuami dinescu actrita accident pisica
Nuami Dinescu, blondă și cu câteva kilograme în plus, înainte de a reveni în televiziune
foto: Click!

Nuami Dinescu s-a întors în televiziune după aproape doi ani de pauză. Fosta Tanţa de la Pro TV şi Romantica este vedeta nou lansatului Happy Channel. Ce a făcut în tot acest timp Nuami Dinescu şi cum a început colaborarea cu Ruxandra Ion la noul post de televiziune, unde prezintă „Dreptul la fericire”, aflaţi din interviul exclusiv pe care ni l-a acordat.

De la emisiunea ”Se zice că…”, de la TVR, Nuami Dinescu nu a mai apărut pe micile ecrane. ”Tanța”, așa cum o cunoaște toată lumea pe fosta mână dreaptă a lui Teo de la PRO Tv și, mai apoi, de la Romantica, este foarte încântată d enoul proiect în care este implicată.

 • După o pauză de televiziune, ai revenit pe micile ecrane la Happy Channel, ca moderatoare a emisiunii “Dreptul la Fericire”. Îţi doreai sa revii în televiziune?

nuami_dinescu.jpg

nuami dinescu
Nuami Dinescu și echipa de la emisiunea ”Dreptul la Fericire”, de la Happy Channel
foto: Gheorghe Chelu

 

În 2014 am prezentat la TVR „Se zice că...” şi apoi a urmat o pauză de TV. Să-ţi spun drept, nu-mi doream nimic aşa, în mod deosebit. Voiam să fac lucruri frumoase, lucruri care îmi plac, care să mă facă să nu simt oboseala, lucruri de care să fiu mândră şi, evident, lucruri din care să şi pot să trăiesc.

 • Ce te-a atras la această idee?

Proiectul în sine, care este unul foarte curat, care nu s-a mai făcut şi la care nu s-a gândit nimeni până la Ruxandra Ion şi Simona Macovei. Este un proiect foarte curajos, un proiect militant. Trebuia să facă cineva aşa ceva şi să vina cu o idee.

 • Ai un look schimbat, arăţi altfel. Ai slăbit?

Muncesc mult și nu am timp să mă cântăresc. Nu-mi place să mă sui pe cântar. Poate am slăbit, însă am același stil de viață ca și până acum.

 • Ce ai făcut între timp, până să revii în televiziune? Ştim că iubeşti oamenii şi îi ajuţi.

Aşa suntem toţi. Doar că unii ne mai manifestăm, alţii nu. Ultima oară am ajutat-o pe Aurica Crăciun, o bătrână de la marginea Bucureştiului, despre care mi-a spus cineva că nu are sobă. Are o pensie de 400 de lei şi nu are sobă. S-a pornit apoi tăvălugul ajutoarelor, cum se porneşte, iar acum are şi sobă şi, cât de cât, cam ce-i trebuie. Dar eu în clipa asta am 35 de milioane vechi, într-un cont, pe numele doamnei şi care se va  deschide doar în aprilie, pe 25. Bani pe care îi voi da unor alţi prieteni de-ai mei şi care vor să-i consolideze casa.

 • Eşti fericită când ajuţi? 

Foarte fericită. E bine să primeşti lucruri, însă fericirea din ochii omului pe care îl ajuţi nu se compară cu nimic.

 • Pe tine te ajută cineva?

Toate lucrurile pe care le faci îţi vin înapoi sub altă formă. Şi eu am avut nevoie să fiu ajutată. Şi a venit ajutorul prin diferite modalităţi, prin alţi oameni, sub altă formă.

 • Câte pisici mai ai?

Şase! Şi nu le dau de mâncare aiurea! Eu când găsesc pe stradă le iau acasă şi gata. Pentru că nu mă lasă inima să le las pe stradă. Şi mai am şi doi căţei.

 • Alte animale mai ai?

Nu se mai poate. La un moment dat nepoata mea a adus doi hamsteri şi când au văzut pisicile au fugit care încotro.

 • Ce-ţi lipseşte în acest moment?

Bani mulţi să-mi fac o casă mare, cu curte mare, în care să încapă mulţi copii şi multe animale.

 

Loading...

Citește și

 • nuami dinescu inainte si dupa

  De când a revenit pe micul ecran, Tanța alias Nuami Dinescu (53 de ani) este mult mai preocupată de siluetă. Fosta colegă de prezentare a lui Teo Trandafir are emisiune la noul Happy Channel (ex-Euforia TV), „Dreptul la fericire”.

 • nuami dinescu tanta comunism autobiografie

  Zilele acestea se împlinesc 25 de ani de la Revoluţia din 1989. Actriţa Nuami Dinescu (52 de ani), (recunoscută drept "Tanţa" de pe vremea când lucra alături de Teo Trandafir), după vizionarea unui film despre Revoluţie, şi-a amintit cu tristeţe despre anii comunismului.

 • dreptul la fericire

  Pe 8 martie postul Euforia din Băneasa se va transforma în Happy Channel. Primul show care va intra în grilă chiar din prima zi se va numi “Dreptul la fericire” şi este o idee a Ruxandrei Ion, "mama" unora dintre cele mai de succes telenovele realizate în România.

 • Ruxandra Ion, cunoscută drept "Mama telenovelelor", a părăsit Pro TV în urmă cu o săptămână, după 20 de ani de activitate în cadrul trustului.