Nu s-a terminat! Pepe e târât prin tribunal din cauza Zăvorancei

pepe114-vedete-1.jpg

Solistul a luat foc după ce a aflat că n-a scăpat de procesul fostei soţii, Oana Zăvoranu, cu celebrele vrăjitoare

Pepe nu reuşeşte sub nici o formă să rupă legăturile cu fosta lui soţie, Oana Zăvoranu. El va fi nevoit să ajungă din nou la tribunal pentru a da declaraţii în procesul pe care bruneta îl duce din 2012 cu vrăjitoarele care au lăsat-o fără bunuri în valoare de zeci de mii de euro.

Deşi şi-au spus ”adio” în urmă cu cinci ani, Oana Zăvoranu (42 de ani) şi Nicolae Ionuţ Pascu (36 de ani), cunoscut sub numele de Pepe, nu reuşesc să se rupă de trecut. Iar asta pare să nu-l bucure deloc pe cântăreţ. Pepe este nevoit să se prezinte în sala de judecată pentru a da din nou declaraţii în procesul pe care fosta lui nevastă îl are de aproape patru ani cu vrăjitoarele care au lăsat-o fără bani şi bunuri în valoare de zeci de mii de euro. Mai precis, vrăjitoarele au constrâns-o, pentru a o deposeda de o serie de bunuri de valoare, un apartament şi un autoturism Porsche (n.r. - în urma procesului, Oana şi-a recuperat atât casa, cât şi maşina). Judecătorii au decis reaudierea părţilor, dar şi a martorilor, iar Pepe este unul dintre ei.

”Mă bagă aiurea în nu ştiu ce şi nu mă interesează, chiar nu văd ce legătură mai am în toată treaba asta! Am declarat şi data trecută că nu le cunosc pe acele femei şi nici nu mă interesează. Ele s-au cunoscut când eu eram separat de ea de ceva timp. Mă citează să facă ştiri de presă. Eu nu am legătură  şi nu înţeleg de ce sunt citat”, a declarat artistul, pentru Click!
După ce anul trecut Mincă Rada, cunoscută ca vrăjitoarea Melissa, şi Roxana Lider, cunoscută ca vrăjitoarea Vanessa, au fost condamnate la câte trei ani de închisoare cu suspendare şi plata unor daune de 10.000 de euro, procesul a fost reluat de curând, în urma contestaţiilor depuse la dosar de părţile implicate. Oana Zăvoranu a fost prima care a ajuns la tribunal, pentru a fi reaudiată în acest caz.

Pepe s-a însurat şi are două fete, după divorţul de Oana

pepe214-vedete-3.jpg

Pepe e un soţ şi un tată fericit

Pepe şi Oana au bifat un mariaj de cinci ani, care s-a încheiat în 2011, la notar, chiar în ziua în care bruneta împlinea 38 de ani. Motivul despărţirii îl ştie o ţară întreagă - nu de alta, dar după ce solistul şi-a prins nevasta într-un amantlâc cu Tudor Ionescu, zis şi Tudy, un tânăr politician, Pepe a făcut iureş. În ziua divorţului, cântăreţul a sosit la notar cu un delicios tort de fructe de pădure, prăjitura preferată a Oanei, dar şi cu un buchet de 38 de trandafiri albi. Cu toate acestea, foştii soţi nu au rămas prieteni, ba chiar au intrat într-un război aprig. Pepe i-a intentat Oanei două procese, unul pentru distrugerea casei şi furt şi un altul pentru calomnie. Solistul şi-a refăcut viaţa alături de Raluca Pastramă, cu care are două fetiţe, Maria (aproape 4 ani) şi Rosa Alexandra (1 an).
Loading...

Citește și

  • Este pasionată de maşini de lux, cu mulţi cai-putere, aşa că Oana Zăvoranu şi-a băgat de curând în garaj un superb bolid care costă o avere. Numai că gestul ei aduce a răzbunare pe faţă la adresa nevestei lui Pepe.

  • raluca pepe tort sarbatori

    Raluca Pastramă nu profită aproape deloc de statutul de vedetă al soţului ei. Bruneta şi-a comandat de sărbători un tort la o cofetărie, de la care a devenit în timp clientă fidelă, şi a aşteptat cuminte la coada de zeci de persoane până a ajuns să-l plătească.

  • oana zavoranu

    Oana Zăvoranu (42 ani) va turna un film de Hollywood cu banii moșteniți de la Mărioara. Vedeta tv a început goana după un regizor care să-i satisfacă toate poftele și se gândește deja la o nominalizare pentru cel mai bun film thriller produs în România, chiar de ea.

  • oana zavoranu palestinian alex testicul

    Alex Ashraf, iubitul Oanei Zăvoranu, are mari probleme cu legea! Din cauza femeii care în urmă cu patru ani i-a dăruit un copil, el riscă să ajungă după gratii pentru neplata pensiei alimentare. Deşi a susţinut că vrea să aibă custodia băieţelului şi să se ocupe de el, faptele spun altceva. De mai bine de un an, palestinianul nu şi-a mai văzut micuţul şi nici nu şi-a achitat datoriile.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1