„Nu puteam să mă mai mișc!” Ce probleme a avut Raluka pe parcursul emisunii „Asia Express”

raluka2.jpg

raluka, asia express,
Raluka s-a confruntat cu probleme la rinichi în timpul emisiunii „Asia Express”
Foto: Instagram

Raluka, una dintre câștigătoarele emisiunii „Asia Express”, deși a reușit să obțină premiul cel mare, în valoare de 30.000 de euro, a avut probleme la rinichi pe parcursul desfășurării emisiunii.

Împreună cu Ana Baniciu, cântăreaţa Raluka a câştigat competiţia, însă a declarat că pe parcursul filmărilor a avut nevoie de îngrijire medicală din cauza unor probleme la rinichi. Având spirit competitiv și mult curaj, Raluka a dorit să ascundă faptul că se simțea rău și încerca să treacă astfel senină peste fiecare probă, în ciuda problemelor. Însă în unele momente, aceasta simțea că nu mai poate continua, durerile fiind aproape insuportabile. Deși a avut parte de ajutor medical și a urmat un tratament, cântăreața a declarat că în timpul probelor simțea cum i se blochează rinichiul și acest lucru o imobiliza. Totuși, la televizor, situația părea a fi una ok, Raluka demonstrând încă o dată că are spirit de învingătoare. Abia după ce emisiunea s-a încheiat au ieșit la iveală problemele de sănătate cu care s-a confruntat artista.

În cadrul unui interviu pentru VIVA, Raluka a decis să povestească despre momentele dificile prin care a trecut. Ana Baniciu, colega şi prietena sa, a susţinut-o mereu, pentru a o ajuta să depășească greutățile și să mențină o stare psihică normală pe timpul competiției. „Nici nu s-a spus la televizor despre asta, eu eram fericită că nu s-a aflat. Ideea este că eu am avut probleme cu rinichii de mai mult timp. În fine…o să o rezolv la un moment dat. Am făcut un tratament, am avut nişte probleme destul de grave. Acolo din când în când mă mai blocam. Simţeam că mi se blochează rinichiul şi nu puteam să mă mai mişc. Era o durere d-asta…aveai o gheară care se prindea acolo. (…) De fiecare dată când aveam un moment d-asta, eu mă ascundeam de ea”, a susținut Raluka.

Cele două vor avea timp să se relaxeze împreună după solicitanta competiție, având în vedere că au decis să folosească premiul pentru a-și cumpăra apartamente în același bloc. „Suntem mult mai puternice și mai bogate în plan spiritual, decât în cel material, de când ne-am întors din Asia”, au declarat cele două câștigătoare.

 

loading...
Loading...

Citește și

  • Raluka și Ana Baniciu au câștigat competiția Asia Express, iar banii primiți de la Antena1 vor fi investiți în lucruri serioase. Artistele au demonstrat că, deși au înlocuit două concurente care s-au retras în ultimul moment, ele au câștigat întreaga competiția.

  • Raluka, Ana Baniciu, Megastar, Asia Express, castigatoare, solista, cariera, cine e Raluka

    Marţi seara, la Antena 1, a avut loc marea finală „Asia Express”, iar bătălia pentru premiul de 30.000 de euro s-a dat între echipele Ana Baniciu - Raluka şi Liviu Vârciu - Andrei Ştefănescu. Fetele au ieşit câştigătoare, iar după ce ieri v-am prezentat un interviu exclusiv cu Ana Baniciu, azi vă invităm să o cunoaşteţi mai bine pe Raluka, solista care ne-a uimit în concurs cu ambiţia, dar şi cu rezistenţa la efort.