Nu a plâns degeaba! Ce promisiune i-a făcut Iulia Albu unei concurente

cristina_mihaela.jpg

cristina mihaela bravo ai stil iulia albu
Cristina Mihaela a plâns în faţa juraţilor
foto: captură video

Se strâng rândurile la "Bravo, ai stil!" şi nervii concurentelor rămase în competiţia pentru marele premiu de 100.000 lei şi o carieră în televiziune încep să cedeze. În ediţia de vineri, Cristina Mihaela a izbucnit în lacrimi în faţa juraţilor după ce ţinuta ei a fost desfiinţată. Supărată că nu a fost apreciată, deşi s-a străduit, concurenta a făcut reproşuri, dar la final a auzit încurajări din partea celei mai temute dintre jurate.

Este de notorietate "războiul" replicilor de la "Bravo, ai stil" dintre Cristina Mihaela şi Iulia Albu! Nu de puţine ori cele două s-au certat, iar vineri a fost una dintre ediţiile în care concurenta i-a amintit juratei că ar fi fost impresionată dacă altă concurentă din show s-ar fi prezentat în faţa juriului cu ţinuta ei. 

iulia_albu_bravo.jpg

iulia albu bravo, ai stil juriu
Iulia Albu a mărturisit care este preferata ei de la "Bravo, ai stil"
foto: Kanal D

"Dar de ce ai aşteptări atât de mari de la mine şi când Andreea vine cu o ţinută, pe ea o încurajezi? Dacă ar fi să ajungem în finală şi ar decide cei de acasă, poate tu ai spune, vai, Andreea va fi favorită pentru că aţi adus-o…La mine nu se apreciază niciodată că încerc, ba mai mult sunt corectă şi îmi zice că n-ai stil. Serios vorbind, jur că dacă Andreea venea aşa, o lua de mâna şi defila cu ea pe aici! Nu mi se pare normal. Eu sunt ferm convinsă că dacă Andreea venea aşa, ea era lăudată. Nu mi se pare normal. Nu mă mai deranjează nimic. Eu nu am nimic personal cu Andreea. Mă deranjează că mi se zice că: tu nu eşti ok, dar Andreea încearcă", şi-a vărsat năduful concurenta.

În faţa lacrimilor, Iulia Albu a cedat şi a asigurat-o pe Cristina Mihaela de toată susţinerea ei. "Ştii că eşti preferată mea! Te vreau în finală!", i-a spus jurata.  

Loading...
 
 

Citește și

 • bravo ai stil concurente gala eliminatorie cristina silvia larisa

  Gala de duminică de la "Bravo, ai stil", cea de-a patra, a însemnat o nouă eliminare. Concurenta care a fost votată în unanimitate de juraţi să plece acasă a fost Cristina. Blonda nu a mai reuşit să impresioneze pe nimeni de-a lungul ultimelor două săptămâni.

 • juriu bravo ai stil

  Rândurile se strâng, dar şi pretenţiile juraţilor cresc! Duminică seară (4 septembrie), Iulia Albu, Maurice Munteanu şi Raluca Bădulescu au mai făcut o eliminare. O altă tânără aspirantă la marele premiu de 100.000 de lei şi o carieră în televiziune a părăsit competiţia în lacrimi.

 • razvan andreea antonescu

  Îl mai știți pe fratele Andreei Antonescu? Atunci când și-a încercat norocul în muzică era doar un puști și voia să rupă gura târgului cu trupa Giglio. Acum are 30 de ani și s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor. O lasă doar pe sora lui să atragă atenția. De la un timp, însă, nu doar sora lui este vedeta din anturajul lui Răzvan Antonescu, ci și iubita lui, Patricia.

 • bravo, ai stil

  Tocmai când credeau că se strâng rândurile să că au scăpat de o competitoare puternică, Isabela, eliminată duminică, 2 octombrie, cele patru concurente de la “Bravo, ai stil!” s-au trezit cu o surpriză neplăcută: patru fete noi care să le atace supremația.