Nu mai e o copilă! Fata lui Adrian Minune, incredibil de sexy la plajă

fata_lui_minune_sexy_alta.jpg

carmen simionescu
Carmen Simionescu, sexy în costum de baie
foto: arhivă personală

Fata lui Adrian Minune s-a lăsat fotografiată în ipostaze sexy. Tânăra a publicat pe contul personal de Facebook mai multe fotografii din vacanță, în care apare în costum de baie.

Carmen Simionescu (19 ani), sub numele de scenă Karmen, are deja o carieră de succes. Proaspăt absolventă de Bacalaureat, cu o medie bună, tânăra face senzație pe scenă, dar și pe internet.

Cele mai recente imagini cu ea în costum de baie, publicate pe rețelele de socializare i-au adus numeroase like-uri , dar și comentarii favorabile. Fata lui Minune arată foarte bine și știe să se pună în valoare.

carmen simionescuZoom
Carmen Simionescu este conștientă de atuurile ei fizice
foto: arhivă personală

 

Talentată și sexy, Karmen revine cu un nou single în limba engleză, care se numește “Shake It”. Piesa a fost compusă de Vlad Lucan, Marco&Seba, Annalise Morelli, Alina Smith, iar versurile Annalise Morelli și Alina Smith.

Piesa “Shake It” exprimă energia și buna dispoziție pe care dansul în combinație cu muzica le oferă. Am ales să filmăm one shot, tocmai pentru a evidenția ideea de fun transmisă de cele două fără a ne limita la o coregrafie”, a spus Karmen. Videoclipul piesei a fost filmat de Bogdan Daragiu, cel care a regizat și filmat și videoclipurile anterioare ale artistei precum “You Got It”, “Minte-mă”, “Viciul Meu”. Karmen (Silvia Claudia Simionescu) a devenit cunoscută publicului din Romania datorită single-ului de debut “Domino”.

Pasionată de muzică și actorie, dans, fiica lui Adi Minune știe să cânte la flaut și își dorește să se dezvolte pe partea de compoziție muzicală.

 

loading...

Citește și