Nu le recunoști nici dintr-o mie, în copilărie!

iuliana_marciuc.jpg

Iuliana Marciuc, când era mică

Vineri, de ”Ziua Copilului”, vedetele au deschis albumul foto și și-au postat pe Facebook câteva poze de când erau de-o șchioapă. Însă Iuliana Marciuc (50 ani), Crina Matei (46 ani) și Cornelia Rednic (41 ani) au reușit să-și debusoleze fanii, căci nimeni nu le-a recunoscut din prima.

”Copilărie frumoasă! Mulțumesc părinților și bunicilor mei. Încerc și pentru David și sper din tot sufletul să-mi iasă… La mulți ani tuturor copiilor!”, a scris Iuliana Marciuc, prezentatoarea emisiunii ”Destine ca-n filme” (TVR 2), pe Facebook, în dreptul fotografiei din anii de grădiniță. Îmbrăcată în rochiță albă și cu o fundă imensă prinsă în păr, Iuliana se descurca încă de pe atunci pe scenă, recitând impecabil poezii.

iuliana_marciuc.jpg

Iuliana Marciuc

Și cântăreața Crina Matei a intrat în joc: ”La mulți ani, vouă, copilașilor de toate vârstele!” , a menționat ea, pe conturile sociale. Iar fotografia de când avea trei anișori a adunat zeci de like-uri din partea fanilor.

crina_matei.jpeg

Crina Matei, în copilărie

Cât o privește pe Cornelia Rednic, ea s-a lăudat cu pozele de pe vremea când era bebelușă: ”Eu... la 7 luni! Cu toții am fost cândva copii”.

cornelia-rednic-0.jpg

Cornelia Rednic

cornelia_rednic.jpeg

Cornelia Rednic, în copilărie
Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1