Nu doar Celentano a plecat de jos! Ce meserii inedite au avut colegii lui din «Las Fierbinţi»

12-13-vedete-las-fierbintiasdfasd.jpg

Celentano, Dorel, Bobiţă şi Firicel din Las Fierbinţi

Adrian Văncică a devenit celebru cu rolul lui Celentano din "Las Fierbinţi", dar a avut de tras la începutul carierei. Actorul de 40 de ani a muncit pe brânci în Coreea de Sud, unde a fost clovn. Nu e singura vedetă din serialul Pro TV care a fost greu încercat însă. Mihai Bobonete, Mirela Oprişor şi Cuzin Toma au avut şi ei meserii la care nimeni nu s-ar fi aşeptat, pe vremea când erau tineri şi la început de drum.

Bobonete, cârciumar și în realitate, și în film

Mihai Bobonete (37 de ani), interpretul lui Bobiţă în serial, a lucrat în tinerețe la cârciuma tatălui său. “Adevărul e că taică-miu a avut 10 ani cârciumă în Giurgeni, la şoseaua naţională, şi am ars-o uşor, aşa, pe Bobiţă. Chiar eram cârcumar, ca Bobiță. Când te pune tactu’ la muncă nu prea te distrezi. Dar făceam o grămadă de bani. Vindeam peşte la şosea, mai furam de la tata de acolo, din visterie", a povestit Bobonete la o emisiune de radio.

Mirela Oprişor a fost vânzătoare

aspirina.jpg

mirela oprisor aspirina
Mirela Oprișor, în rolul Aspirinei, în serialul Las FIerbinți, de la PRO Tv
foto: PRO Tv

Interpreta Aspirinei din “Las Fierbinţi”, actriţa Mirela Oprişor (44 de ani), a lucrat ca vânzătoare când a ajuns în Bucureşti. “M-am angajat la un chioşc din Piaţa Romană. Lucram pe tura de noapte, eram plătită mai bine şi aveam timp să citesc în timpul zilei”, a  povestit actriţa într-un interviu. Acum, Mirela este actriţă de televiziune, de teatru şi joacă în filme ori de câte ori i se iveşte ocazia. Actriţa a revenit în “Las Fierbinți” după o pauză de un an, iar din primăvară o vom vedea în sezonul cu numărul 13.

firicel-1-2651515151.jpg

firicel, imprumut, banca, dare, plata
Actorul Cuzin Toma

Cuzin Toma a lucrat în mină

Îl ştiţi din serialul de la Pro TV, unde îl joacă pe Firicel, cel cu râsul inconfundabil, însă în realitate, înainte de a fi actor, Cuzin Toma (40 de ani) a avut alte meserii din care şi-a câştigat existenţa. Actorul a mărturisit că a lucrat un an în mină şi, în afară de această slujbă, a mai avut parte şi de alte experiențe. “Am lucrat într-o şaormerie, dar şi într-un restaurant cu pretenţii, am fost paznic de bloc, dar şi de şantier. Am făcut dansuri, am făcut multe la viaţa mea”, a povestit actorul într-un interviu.  

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1