Noua iubită a lui Dan Badea seamănă leit cu Lora

dan_badea_si_madalina_draghia.jpg

dan badea iubita madalina relatie
Dan Badea şi noua lui iubită, Mădălina, vor deveni soţ şi soţie
foto: arhiva personală

Un lucru e cert în ceea ce îl priveşte pe Dan Badea: nu mai există niciun dubiu că îi plac blondele. Actorul, care a divorţat de Lora în urmă cu aproape un an şi jumătate, se pare că şi-a refăcut şi el viaţa. Gurile rele ar putea spune despre alegerea comediantului că actuala lui parteneră pare copia fidelă a fostei soţii.

Dan Badea (38 de ani) nu mai este singur şi disponibil. Comediantul se consolează în braţele unei tinere blonde, pe nume Mădălina, cara nu are nici cea mai mică legătură cu lumea mondenă. Surse din anturajul lui au mărturisit că noua iubită a acrorului lucrează la o celebră companie farmaceutică. Cei doi "porumbei" au fost văzuţi împreună încă de la începutul anului când au dat frâu liber sentimentelor într-un centru comercial. Atunci Dan şi Mădălina au ieşit la film şi au petrecut o seară romantică.

madalina-.jpg

madalina dan badea relatie
Mădălina este femeia care îl face fericit pe Dan Badea
foto: arhiva personală

De curând, cei doi au decis probabil că a venit momentul să nu se mai ascundă şi să facă publică povestea lor de dragoste, aşa că fix de Ziua Îndrăgostiţilor, ei s-au fotografiat fericiţi împreună, în maşina actorului, semn că relaţia lor merge ca pe roate. De altfel, prietenii i-au felicitat cu această ocazie, aşa că nu mai încape niciun dubiu că actorul îşi trăieşte idila departe de ochii curioşilor. Ciudat este că tânăra pare că a fost aleasă după acelaşi tipar al fostei soţii. Este tot blondă şi înaltă  şi poartă bucle. 

În urmă cu doar câteva luni şi Lora (34 de ani) a confirmat relaţia pe care o are cu tour managerul ei, Ionuţ Ghenu. Solista a spus că formează un cuplu cu el de doar opt luni, deşi presa vehicula o apropiere suspectă între ei chiar înainte de divorţul artistei de dan Badea.

Lora şi Dan Badea au divorţat în 2014  

lora-dan-badea_1.jpg

lora dan badea divort
Dan Badea şi Lora s-au separat în 2014
foto: arhiva personală

Lora şi Dan Badea s-au căsătorit în 2012. La doar doi ani de la nuntă, cei doi au ajuns într-un impas şi au decis că e mai bine să meargă mai departe pe drumuri separate. Filmările pentru emisiunile „Next Star” şi „Te cunosc de undeva” la care artista a participat au înstrăinat-o şi mai tare de soţ. cei doi au divorţat de comun acord la notar, la 13 octombrie 2014.    

Loading...

Citește și

  • Fostul soţ al Lorei suferă cumplit de când a divorţat de frumoasa cântăreaţa.

  • Dan badea lora despartire mariaj

    Se relaxează... pescuind. În timp ce Lora (32 de ani) nu știe cum să-și împartă timpul prețios între concertele prin țară, fostul ei soț, Dan Badea (36 de ani), se bucură de soare și vreme frumoasă în Statele Unite ale Americii.

  • dan badea dj star fizz petreceri femei goale cluburi divort lora

    Ce viaţă pe Dan Badea (36 de ani)! Fostul soţ al Lorei (32 de ani) încingea adevărate petreceri la piscină cu femei lipsite de inhibiţii. Puţini ştiu că înainte să fie cunoscut pe scena de stand-up comedy, actorul era şi gadza unor seri îmbibate din plin cu licori bahice. Badea îşi făcea veacul în cluburile de studenţi, unde anima atmosfera până în zori. A trecut mult timp de atunci, însă proverbul "lupul îşi schimbă părul, dar năravul, ba" i se potriveşte mănuşă fostului soţ al cântăreţei, care a revenit la vechile obiceiuri.

  • lora, dan badea, divort, notar, separare, casnicie

    Problemele pe care Lora le are cu Dan Badea se pare că şi-au găsit rezolvarea! Cântăreaţa şi comediantul urmează să se prezinte astăzi la un cabinet notarial unde vor semna actele de divorţ. Surse din anturajul artistei au confirmat pentru Click! că despărţirea dintre cei doi este iminentă.