Nora lui Virgil Măgureanu: «Am fost bătută foarte rău»! Mărturii-șoc

alina_petre.jpg

alina petre
Alina Petre susține că a fost bătută de soțul ei
foto: Arhiva Personală

Fosta noră a lui Virgil Măgureanu (fostul șef SRI, n.r.), a hotărât să rupă tăcerea în privința relației abuzive pe care a avut-o cu fiul fostului șef al SRI. Alina Petre a spus totul despre bătăile pe care le-a primit, însă Marian, fostul ei soț, a negat toate acuzațiile.

Femeia a relatat în direct, în cadrul emisiunii Acces Direct, că a fost bătută cu cruzime de către fiul lui Virgil Măgureanu. Acestea venea noaptea târziu acasă, în stare de ebrietate, și o trezea din somn pentru a o agresa, susține femeia.

„Am fost bătută foarte rău. Am dormit în fața unei biserici în Năvodari. Când venea acasă, noaptea, în stare foarte gravă de ebrietate, mă făceam că dorm, ca să nu am nici un fel de contact cu el, căci mă agresa. Mi-e frică să nu-mi facă rău”, a mărturisit femeia. Aceasta a mai povestit cum bărbatul i-a smuls păr din cap atunci când se întorceau la o nuntă, dar și că acesta ar fi dat-o afară din casă.

Pe de altă parte, Marian, fiul lui Virgil Măgureanu, neagă toate acuzațiile aduse de Alina. „Dacă ea atât poate și atât o duce mintea, nu are decât. Știți că există o decizie judecătorească pentru că ea a cerut ordin de restricție, dar a fost respinsă? Nu numai că nu am băutat-o, dar nu există o femeie oe lumea aceasta care să spună că am atins-o cu un bobârnac. Niciodată nu am lovit nici un fel de femeie în viața mea, nu îmi stă în caracter, în educație, în fire. O femeie întreținută, cu mulți ani de-a lungul timpului”, a declarat bărbatul, contactat telefonic. 

Alina a făcut plângere la DNA împotriva socrului ei

Zoom
Virgil Măgureanu a fost șef SRI în perioada 1990 - 1997

 

La sfârșitul lunii octombrie, Alina s-a prezentat la sediul DNA pentru a formula o plângere împotriva fostului ei socru, Virgil Măgureanu. Aceasta a spus că vine în fața procurorilor în calitate de parte vătămată, cu acuzații „foarte grave de corupție”.

loading...
Loading...

Citește și

  • virgil magureanu nora alina plangere

    Alina Măgureanu, nora fostului șef al SRI Virgil Măgureanu, s-a prezentat, luni, la sediul DNA, informează Agerpres. Ea a declarat că a venit să depună o plângere penală împotriva acestuia.

  • cine este nora lui virgil magureanu

    Alina Măgureanu, acum Petre, după divorțul de fiul fostului șef al SRI, Virgil Măgureanu, a detonat bomba! În urmă cu două zile a depus plângere la DNA împotriva fostului ei socru, dar și la Poliția Sectorului 1, reclamând că i-a fost furată mașina din parcare. A fost numai începutul furtunii, pentru că seara, în platoul unei televiziuni de știri, femeia de 40 de ani a făcut dezvăluiri șocante și acuzații de violență domestică. Cum totul s-a întâmplat din senin, e firesc să ne întrebăm cine este nora lui Virgil Măgureanu.