Noi provocări la Chefi la cuțite: «Trebuie să vă luptați până la sânge!»

chefi_s6e7_3.jpg

Ce înseamnă noul avantaj de la Chefi la Cuțite

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu încă nu și-au declarat război în ceea ce privește câștigarea amuletelor de la emisiune. Pentru cei trei chefi căștigarea acestui avantaj înseamnă foarte mult pentru ei.

Cartolina extrem de valoroasă îi va permite câștigătorului să anuleze orice altă amuletă folosită de colegii săi rivali. Mai exact, dacă în timpul unei confruntări pe echipe nu va fi de acord cu mișcările strategice ale celorlalți doi chefi, cel ce va deține acest avantaj poate oricând să îl pună la bătaie și să îi împiedice să își ducă ”misiunea” la bun sfârșit. Așadar, cel mai important atu de până acum va transforma lupta culinară a amuletelor într-un război ”la cuțite”.

Proba va fi una extrem de tensionată: ”Sunt agitat, sunt foarte nervos. Mă încăpățânez să fac un preparat ce se pregătește în două zile..într-o oră.”, va afirma chef Dumitrescu, în vreme ce și la bancurile de lucru alăturate se va instala panica dată de cronometru.

Cu trei avantaje câștigate, Florin Dumitrescu este fruntaș în clasament, fiind urmat de Sorin Bontea, cu două bonusuri și deCătălin Scărlătescu, ce se află pe ultimul loc deoarece a adjudecat doar o singură amuletă. Fără doar și poate, cea mai râvnită cartolină de până acum a fost cea obținută de chef Bontea, ce îi va da dreptul de a schimba un concurent din echipa sa, cu un altul dintr-o trupă de bucătari adversă. Totuși, avantajul pus în joc luni seară, de la ora 20:00, ar putea anula cu ușurință aceasta mișcare strategică, dacă va fi câștigat de unul dintre chefii Dumitrescu sau Scărlătescu.

Care vor fi reacțiile chefilor în momentul în care vor afla pentru ce se luptă luni seară, dar și ce preparate sofisticate vor pregăti aceștia pentru chef Alexandru Iacob, invitatul special la jurizare, telespectatorii Antena 1 vor afla de la ora 20:00, într-o nouă ediție a celui mai iubit show culinar.

Loading...

Citește și

  • Elena Pagu, campioană mondială la marșuri, are 92 de ani și o poveste de viață care îi va impresiona definitiv pe cei din fața micilor ecrane, luni seară, de la 20:00, în cea mai nouă ediție ”Chefi la cuțite”.

  • Premiera celui de-al șaselea sezon ”Chefi la cuțite”, difuzată luni și marți seară, de la 20:00, pe Antena 1, va deschide arena competiției pentru cei mai talentați concurenți, dar și pentru cei trei jurați. Dacă până în acest moment Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se bucurau de spectacolul neprevăzut al audițiilor pe nevăzute, de luni seară, maeștrii bucătăriei se vor lupta și ei, ”la cuțite”.