Noi am tremurat, bombele-sexy s-au bronzat

18-foto-1-sandra-mutu.jpg

Sandra Mutu, Abu Dhabi, 29 de grade Sandra, soţia lui Adrian Mutu, superbă la plajă împreună cu fiul ei

Ieri dimineaţă, când românii mergeau la serviciu, iar copiii, la şcoli, mercurul termometrelor nu a arătat mai mult de 4 grade Celsius. Dar, în timp ce noi am pus o geacă mai groasă, o căciulă, unele vedete s-au dezbrăcat de haine, căci se bronzează în ţări exotice.

În momentul acesta, în însoritul Dubai sunt 30 de grade, aşa că Bianca Drăguşanu (36 de ani) şi Adelina Pestriţu (31 de ani) huzuresc la plajă, alături de iubiţii lor, Alex Bodi, respectiv Virgil Şteblea. Cele două dive ne ţin la curent cu momentele lor de relaxare maximă pe reţelele de socializare, unde apar îmbrăcate sumar, în costume de baie exclusiviste, care de care mai decoltate. 

18-foto-1-carmen-negoita-care-e-mai-buna-2.jpg

Carmen Negoiţă, Thailanda, 30 de grade Blogger-iţa de fashion şi-a etalat ţinutele de plajă în Asia

Viaţă de şeic în Abu Dhabi (capitala Emiratelor Arabe Unite) are şi Adrian Mutu (39 de ani), care este antrenor al echipei secunde de fotbal Al Wahda. Fostul fotbalist s-a mutat acolo cu superba lui soţie, Sandra Bachici (24 de ani), şi cu băieţelul lor, Tiago (1 an şi 7 luni), iar cei trei se relaxează la plajă ori de câte ori au ocazia. 

18-foto-2-adelina-pestritu-virgil-steblea.jpg

Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea, Dubai, 30 de grade Cei doi îndrăgostiţi au parte de o vacanţă romantică după botezul fiicei lor

De o vacanţă spectaculoasă, la 28 de grade Celsius, a avut parte Denisa Tănase (30 de ani), de la trupa Bambi, care a plecat în Madagascar (ţară insulară aflată în Oceanul Indian) alături de iubitul ei, Mircea Brânzei.

18-foto-3-denisa-tanase.jpg

Denisa Tănase, Madagascar, 28 de grade Solista de la Bambi şi iubitul ei, Mircea Brânzei, într-un adevărat colţ de Rai

Cei doi s-au fotografiat în ipostaze romantice, în acest mic colţ de rai, solista punându-şi în evidenţă trupul sexy cu ţinutele de plajă. Fanii le-au apreciat postările din acest concediu, bombardându-i pe cei doi “porumbei” cu mesaje laudative. 

Blogger-iţa de fashion Carmen Negoiţă (38 de ani) o ţine numai în vacanţe, iar după ce anul acesta a fost 7 zile în Zanzibar, Africa, recent ea a mai trecut prin Thailanda şi Grecia.

18-foto-5-bianca-dragusanu.jpg

Bianca Drăguşanu, Dubai, 30 de grade Superba blondină, periculos de sexy, la plajă

Ocaziile perfecte pentru a scrie pe blogul ei poveşti despre călătorii, dar şi pentru a-şi etala hai­nele, costumele de baie şi accesoriile. Şi, evident, sânii mari şi naturali.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1