Noah, fiul Andreei Bănică, a împlinit 4 ani. Ce surpriză i-a pregătit solista

andreea_banica-baza_stanga_jos_copy.jpg

Ce familie frumoasă are Andreea Bănică!

Andreea Bănică (42 ani) şi-a serbat fiul, pe Andrei Noah, care a împlinit 4 ani. Cântăreaţa şi soţul ei, impresarul Lucian Mitrea, i-au pregătit micuţului o surpriză.

“Dimineaţa l-am trimis pe Lucian cu Noah la plimbare ca să îi pregătim surpriza! I-am decorat toată casa cu baloane frumoase şi un candy bar demenţial cu tematica „Alien TV”, pentru că asta e noua lui pasiune şi toată ziua ne salutăm prin casă cu „mimooo”.  Sunt cea mai fericită că am reuşit să îl surprindem şi anul acesta, ne bucurăm de cei 4 anişori pe care îi împlineşte şi sunt recunoscătoare până la cer şi înapoi pentru familia pe care mi-a dăruit-o Dumnezeu!”, a scris artista pe reţelele sociale.

Ea mai are o fetiţă de 9 ani şi jumătate pe nume Sofia Maria şi spune că este fericită că anul acesta a stat mai mult acasă cu cei doi copii.

Loading...
 
 

Citește și

  • Andreea Bănică a făcut clătite pentru fiul ei, Noah

    Andreea Bănică recunoaște că nu prea obișnuiește să facă dulciuri, însă azi a încercat ceva absolut minunat – clătite. Dar nu din cele obișnuite, ci clătite-curcubeu. Le-a ornat cu fructe de pădure și sirop de arțar, iar soțul și fiul ei, Noah, au dat năvală. Rețeta postată pe paginile ei de socializare a primit, în doar o oră, mii de aprecieri.

  • andreea banica si fiica ei sofia

    Într-o perioadă în care veștile despre copii testați pozitiv la noul coronavirus se înmulțesc, Andreea Bănică a luat o decizie radicală. Solista a hotărât să nu-și mai lase fiica de 10 ani la școală în sistemul hibrid, pentru care optase inițial. ”Prefer să facă școală de acasă, online, pentru că i se permite acest lucru”, a scris Andreea pe contul personal de Instagram.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1