Nidia Moculescu a recunoscut tot: "Am încercat drogurile!"

nidia.jpg

nidia moculescu scandal cristi marin
Nidia Moculescu a fost audiată şi de procurori în trecut
foto: arhiva personală

După ani întregi în care mulţi au condamnat-o pe Mariana Moculescu că îşi târăşte fiica în noroi afirmând despre ea cu lejeritate că s-a drogat, Nidia a recunoscut că a încercat substanţele interzise. Invitată la o emisiune tv, fiica celebrului compozitor a povestit că a renunţat cu greu la acest obicei total nesănătos, dar continuă să fumeze.

Aveau dreptate Mariana Moculescu şi fostul ei iubit Cristi Marin când spuneau despre Nidia (26 de ani) că s-a drogat. Fiica lui Horia Moculescu şi-a deschis sufletul la emisiunea lui Cristi Brancu şi miercuri seară a mărturisit că a încercat substanţele interzise şi a ajuns chiar şi pe mâna oamenilor legii.

nidia.jpg

nidia moculescu droguri
Nidia Moculescu s-a tuns scurt şi s-a vopsit
foto: captură video

"Nu mi-am băgat în venă, aşa cum spunea mama. Am încercat drogurile uşoare care existau la vremea aceea pe piaţă. Problema este că mi-au cam plăcut. Am decis brusc să le las. Am zis că de mâine nu mai fac asta.Am ajuns şi la DIICOt cu NUP (n.r. neînceperea urmăririi penale). Fumez este adevărat şi voi continua toată viaţa să fumez pentru că este singurul meu viciu. Tata a simţit că mă drogam, dar din respect nu mi-a spus", a spus Nidia Moculescu la "Agentul Vip".

Fiica lui Horia Moculescu a povestit că în prezent lucrează şi câşrigă un slariu de 1800 de lei, dar nu obişnuieşte să se ocuipe de treburi casnice decât ocazional.  "Gătesc şi fac curăţenie doar de Paşte şi de Crăciun. Tata îmi spune mereu că el are 80 de ani şi mă roagă să mai aranjez şi eu prin casă. Să fac patul, să strâng lucruri", a completat Nidia la "Agentul Vip". 

Fiica compozitorului a făcut toate aceste mărturisiri în timp ce tatăl ei se află într-o vacanţă în Portugalia. 

Loading...

Citește și

  • nidia moculescu scandal cristi marin

    Acuzată de fostul iubit al mamei că a fost consumatoare de droguri, Nidia Moculescu a vorbit deschis despre perioada în care ar fi luat substanţe interzise. Tânăra de 26 de ani a explicat că a trecut prin momente de coşmar atunci când imaginea i-a fost terfelită de Cristi Marin şi a avut nevoie de medicamente puternice pentru a trece peste acest calvar.

  • mariana moculescu

    Viața Nidiei Moculescu (26 de ani) a fost din nou dată peste cap de mama sa, Mariana, după ce pozele deocheate cu fosta soției a compozitorului Horia Moculescu au fost făcute publice de Cristi Marin, fostul ei iubit. Deși susține că o iubește pe Nidia ca pe ochii din cap, Mariana are câteva cuvinte grele de spus la adresa fiicei sale.

  • vedete copii scandal probleme

    Sunt rebeli, nonconformişti şi le dau mari bătăi de cap părinţilor. Pentru vedete şi persoane publice e şi mai rău să aibă acasă odrasle neascultătoare. Adrian Minune, Horia Moculescu, Luminiţa Anghel sau fostul ministru Sorina Plăcintă sunt doar câţiva dintre părinţii supuşi obrobriului public, din cauza “moştenitorilor”.

  • Scandalurile din familia Moculescu s-au aplanat.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1