Cine i-a detronat pe Smiley şi pe Bobby Păunescu în topul celor mai râvniţi burlaci

14_nicusor-stan-4.jpg

Locul 1. Nicuşor Stan

Faima, milioanele din conturi, maşinile de lux şi celebritatea sunt aşii din mânecă ai afaceristului Nicuşor Stan. Bogătaşul a fost votat cel mai râvnit burlac din showbiz, surclasându-i astfel pe Ciprian Marica, Smiley, Bobby Păunescu şi Horia Tecău.

Un afacerist, un fost fotbalist, un cântăreţ de succes şi un tenismen de succes. Aceştia sunt bărbaţii votaţi ca fiind cei mai râvniţi burlaci din România şi prezentaţi pe showmagazine.ro. Cei care fac parte din acest top sunt bogaţi, frumoşi, cu lipici la domnişoare, divorţaţi sau necăsătoriţi încă.

În fruntea clasamentului se află Nicuşor Stan, cu o avere de peste 10 milioane de euro. Afaceristul deţine complexele Ambasad’Or Events, Ambasad’Or Play şi complexul imobiliar Ambasad’Or Home. Totodată, e cel mai bun organizator de nunţi din Europa.

Când apare la volanul maşinii sale Bentley Super Sport de peste 100.000 de euro, Nicuşor captează toată atenţia. El a divorţat acum 5 ani şi are 3 copii din fostul mariaj, însă vrea să îşi găsească jumătatea din nou. Iată că are toată atenţia din partea damelor.

14-vedete-marica.jpg

Locul 2. Ciprian Marica

Pe locul al doilea se află fostul fotbalist Ciprian Marica (33 de ani). El are doi copii cu iubita lui, Ioana, însă nu a trecut încă şi pe la starea civilă.

14_smiley.jpg

Locul 3. Smiley

Al treilea burlac râvnit e primul român care a făcut un milion de euro din muzică. Smiley (35 de ani), pe numele lui adevărat Andrei Maria, e din Piteşti şi a debutat în formaţia SIMPLU, însă acum face parte din echipa de juraţi ai emisiunii „Vocea României” (Pro TV).

14_14-15-headshot-bobby-paunescu.jpg

Locul 4. Bobby Păunescu

Bobby Păunescu (44 de ani) a divorţat de curând de supeba modelină Alice Peneacă. Regizorul de filme şi patronul televiziunii B1 TV a avut o relaţie lungă şi cu vedeta Monica Bârlădeanu. Iată că şarmantul afacerist e din nou singur şi disponibil şi ocupă ultimul loc în Top 5 burlaci râvniţi.

14_horia-tecau.jpg

Locul 5. Horia Tecău
Loading...

Citește și

  • valentina pelinel si cristi borcea

    Urmează un an plin de evenimente pentru celebrul cuplu Valentina Pelinel și Cristi Borcea. Nuntă și se pare că și un botez, dacă zvonurile conform cărora blondina este însărcinată a doua oară se confirmă. Până atunci însă, cei doi vor fi nași de cununie pentru prietenul lor Nicușor Stan.

  • Cristi Borcea Valentina Pelinel sarut

    Cristi Borcea a fost eliberat luni, 2 iulie, din penitenciarul Jilava, după 4 ani și 3 luni de detenție, pedeapsă primită în “Dosarul Transferurilor”. Fostul acționar dinamovist a povestit care au fost cele mai urâte momente din închisoare, dar și despre cum a fost revederea cu familia și cu persoana iubită, Valentina Pelinel. Despre blondină a spus că este iubirea vieții lui.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1