Niculae și Fereșteanu, de la Virgin Radio, pleacă la cele mai cool festivaluri din România cu doi ascultători

Citeste tot despre: 

Bugetul și planurile de vacanță nu mai sunt o problemă pentru doi dintre ascultătorii Virgin Radio care au șansa să plece cu DJ-ii postului, Andrei Niculae și Gabriel Fereșteanu, la cele mai cool festivaluri din România în această vară. Pe lângă cazare și bilete de acces, Niculae și Fereșteanu promit, fiecare, și experiențe pe care cei care le sunt alături în fiecare zi le vor ține minte mult timp de acum înainte.

Deși sunt prieteni foarte buni, de aproape 10 ani, Andrei și Gabi sunt extrem de diferiți când vine vorba de distracție: Gabriel Fereșteanu este in style și preferă o experiență <high life> (el își gândește mereu ținutele, își planifică deplasările și scenele la care vrea să mearga), iar Andrei Niculae este pe modul no limits (all in, fără planuri, doar trăiește momentul pur și simplu).

,,Noi doar ne mărim gașca de prieteni”

Ideea acestui concurs a fost spontană, spun băieții : ,,Suntem conștienți că atunci când deschidem microfonul de la radio ne aud peste 620.000 de oameni și că atunci când postăm chiar și pe internet, la noi pe Instagram un instastory sau o poză, sunt mii de oameni care văd, dar ne considerăm doar norocoși. Suntem super naturali și avem șansa, în viața asta, să avem mai mulți prieteni. Nu cred că vorbim de fani sau ascultători, e mai mult de atât. Oamenii care ne aud și ne urmăresc, chiar ne cunosc și pe o parte de ei îi cunoaștem și noi. E clar că sunt ca noi, așa că abia așteptăm să mărim gașca de prieteni și să avem o vară epică”

Mecanismul este simplu

Cei care vor să intre în concurs au de postat o poză pe Instagram/Facebook la care să adauge #TeamFeresteanuVirginRadio / #TeamNiculaeVirginRadio + tag conturilor Virginradio si al baietilor, iar de aici sunt foarte aproape să aibă vacanța asigurată.

Loading...