Nicoletei Nucă nu-i mai pasă de critici: «Oamenii sunt răi în mod gratuit»

nicoleta.jpg

Nicoleta Nucă
Foto Instagram

Nicoleta Nucă a declarat că nu-i pasă de ce crede lumea, pentru că s-a obişnuit ca oamenii să fie invidioşi pe realizările sale.

Nicoleta Nucă (23 ani) este foarte îndrăgită de public, piesele ei ajungând uşor în topul difuzărilor. "Nu sunt" este piesa care a făcut-o cunoscută, videoclipul piesei de pe Youtube ajungând să aibă peste 20 milioane de vizualizări. Colaborările alături de INNA, Antonia şi Carla's dreams au fost apreciate atât în ţară, cât şi în afară, iar Nicoleta pregăteşte proiecte muzicale noi.

Cu toate acestea, Nicoleta a mărturisit că a dat şi peste oameni care nu au fost impresionaţi de talentul ei şi au criticat-o, dar ea a învăţat să nu mai pună totul la suflet şi să treacă peste aceste obstacole.

"Anul care a trecut a fost unul frumos, dar am avut de învăţat multe. A avut urcuşuri, coborâşuri, a fost cu dificultăţi, dar şi cu clipe frumoase. Mi s-a confirmat încă o dată ceea ce ştiam deja în legătură cu oamenii, cu încrederea în oameni. Eu tind să cred în persoane imediat, apoi îmi iau ţeapă. Vorbesc de toate planurile, eu lucrez constant cu oamenii, şi profesional şi pe plan afectiv… pun suflet, iar atunci când pun suflet sunt afectată. Eu o să continui să pun suflet în ceea ce fac dar voi încerca să nu mai ţin cont de fiecare critică sau vorbă rea. Dacă critica e constructivă, o voi lua în calcul, dacă mă agresezi fără rost, nu mă mai interesează. Oamenii sunt răi în mod gratuit, fără să le dai motiv. Vorbesc în general, nu doar în social media", a declarat aceasta la o emisiune ProTv. 

Loading...

Citește și