Nicoleta Voicu are coronavirus: "Când vezi moartea cu ochii, nu faci nimic după ureche"

nicoleta_voicu.jpg

Nicoleta Voicu
foto: Facebook

Nicoleta Voicu (49 ani) a primit un diagnostic care a băgat-o în izolare. Anunțul a fost făcut chiar de solista de muzică populară. ”Gânduri bune din partea mea! 14 zile de izolare. Am atâtea de vorbit cu Dumnezeu”, a scris fosta iubită a lui Gheorghe Turda pe Facebook. De atunci a stat în casă și a trimit tratamentul adecvat.

Nicoleta Voicu: ”Am slăbit 3 kg, nu a putut să mănânc”

”Când vezi moartea cu ochii, timp de vreo 10-12 zile, și primești și diagnosticul de pozitiv la coronavirus, nu mai faci nimic după ureche, te trezești brusc și începi să iei legătura cu oameni de specialitate, cu medicul de familie, în primul rând. Am cel mai bun medic de familie, Albu Simona, și i-am trimis rezultatul testului, iar după întrebările pe care mi le-a pus mi-a prescris tratamentul. Acum sunt mai bine, am făcut destul de mult timp febră, aproape 12 zile am stat într-o stare cu simptome specifice, de covid. Acum sunt un pic mai bine”, ne-a declarat Nicoleta.

”Mi-am cumpărat un pulsoximetru pentru saturația de oxigen. M-a zăpăcit sâcâiala la nivelul plămânilor și asta m-a îngrijorat pe mine”, a mai spus, pentru Click!, solista de muzică populară. Fosta iubită a lui Turda a topit câteva kilograme de când a fost infectată cu SARS-COV-2. ”Am slăbit 3 kg, nu a putut să mănânc”, a mai spus ea.

Citește și:

Ileana Badiu, chinuită de Covid: "Toată familia mea e bolnavă!”

10 vedete care au trecut prin experiența Covid-19. Povești, detalii și mesaje emoționante

 

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5