Nicoleta Voica și soțul tinerel, vacanță romantică în America

alin-bagiu-nicoleta-voica-sua.jpg

Alin Bagiu și Nicoleta Voica în vacanță în SUA, selfie
Alin Bagiu este al patrulea soț al Nicoletei Voica

Nicoleta Voica și Alin Bagiu, soțul tinerel al interpretei de muzică populară, se află de două săptămâni pe „Tărâmul Făgăduinței” și se bucură de locuri superbe.

Peisaje spectaculoase din America, acolo unde se află soții Nicoleta Voica (64 de ani) și Alin Bagiu (48 de ani). Cei doi au îmbinat utilul cu plăcutul și au zburat la 10.000 de km distanță de țară pentru o vacanță romantică, dar și pentru a filma un nou videoclip. După cum se știe, artista bănățeană Nicoleta Voica a cântat mulți ani, în tinerețe, în SUA.

Nicoleta Voica a locuit 11 ani în America alături de primul soț

La aproape 65 de ani pe care îi va împlini luna viitoare, Nicoleta Voica are fluturași în stomac, dovadă că iubirea nu are vârstă. Artista și bărbatul cu care se iubește de trei ani, Alin Bagiu, se află într-o vacanță romantică în America. Aceste tărâmuri nu-i sunt străine artistei din Banat. În anii '80 a fost nevoită să părăsească țara din cauza regimului comunist și a locuit timp de 11 ani în America alături de primul soț și de fiica lor, apoi s-au întors în țară după ce apele s-au mai limpezit.

nicoleta-voica-alin-bagiu-2.jpg

Nicoleta Voica  și Alin Bagiu în vacanță în SUA, selfie
Nicoleta Voicu este îndrăgostită lulea de Alin Bagiu

Nicoleta Voica este ghidul lui Alin Bagiu pe durata sejurului în SUA

Iată că interpreta născută în Reșița, Caraș Severin, s-a întors în locurile în care și-a trăit prima tinerețe, însă într-o altă companie. Cea a soțului Alin Bagiu cu care are o relație de trei ani. Dacă pentru Nicoleta SUA este a doua casă, iată că acest loc îi este total străin partenereului ei de viață, așa că Nicoleta a trebuit să facă pe ghidul. Cei doi au făcut plimbări pe malul Oceanului Pacific, prin Las Vegas și în Los Angeles, au pășit pe Hall of Fame, au savurat mâncăruri de la restaurante de fițe și s-au bucurat de peisaje și de vremea frumoasă ca doi adolescenți care trăiesc primii fiori ai dragostei.

2-3-bd-voica-1.jpg

Nicoleta Voica și Alin Bagiu
Nicoleta Voica și soțul ei, Alin Bagiu, sunt parteneri și în viață, și în afaceri

Solista a filmat un nou videoclip peste Ocean

Soțul Nicoletei Voica este pasionat de vlogging, așa că nu a ratat ocazia să facă câteva videoclipuri cu sfaturi motivaționale, de prin diverse colțuri superbe ale zonei. Se pare că scopul călătoriei a fost și unul profesional, pentru că artista a filmat și un nou videoclip. Îmbrăcați în haine colorate și accesorizați cu ochelari de soare, Voica și Bagiu se bucură încă de  vacanță.

nicoleta-voica-silviu-bagiu-cununie-civila-iunie-2018-timisoara_5.jpg

Nicoleta Voica și Alin Bagiu s-au căsătorit pe 20 iunie 2018
Nicoleta Voica și Alin Bagiu s-au căsătorit pe 20 iunie 2018
foto: arhiva personală

Nicoleta Voica s-a măritat cu Alin Bagiu după 9 luni de relaţie

Dragostea nu are vârstă. După trei căsnicii eșuate, interpreta Nicoleta Voica, prima vedetă din România care şi-a pus silicoane, în anul 2000, în SUA, iubește din nou cu patimă. La 62 de ani, îndrăgita solistă s-a logodit cu un profesor din Timișoara, Alin Bagiu, iar după 9 luni de relaţie, cei doi au devenit soţ şi soţie. Artista ar putea scrie un roman despre viața ei: a trăit povești de dragoste tumultuoase, cu suișuri și coborâșuri. A suferit enorm din cauza celor trei soți pe care i-a avut în trecut, pe motiv că au făcut-o să sufere și au înșelat-o. Pe primul soț l-a cunoscut de tinerică și s-a măritat la 18 ani, însă a divorțat de el după 3 ani. Cu al doilea se spune că s-a căsătorit pentru viza americană, iar pe cel de-al treilea soț l-a cunoscut chiar la nunta fiicei sale, Andreea, și ea interpretă de muzică populară. Din păcate a fost din nou înșelată și după ce l-a iertat de mai multe ori, interpreta a hotărât să rupă definitiv relația și cu acesta. Acum, Nicoleta Voica radiază de fericire, căci e convinsă că și-a găsit adevărata dragoste, bărbatul pe care l-a așteptat de mulți ani. Alin Bagiu este profesor de fizică, a activat o perioadă la Ansamblul „Doina Timişului“ şi a mai semnat texte pentru solişti de muzică populară. Cei doi se cunosc de aproape 30 de ani, însă dragostea s-a înfiripat între ei abia anul trecut. Atunci, bărbatul a impresionat-o și a făcut-o să plângă, după ce i-a recitat o poezie superbă despre mamă și, ușor ușor, s-au îndrăgostit unul de celălalt.

adi-sina-anca-serea-dubai-2020.jpg

Adi Sână a dus-o pe Anca Serea într-un sejur romantic în Dubai

Și Anca Serea și Adi Sînă se află într-o vacanță romantică

Iată că începutul primăverii i-a prins pe Adi Sînă și pe Anca Serea departe de casă. Cântărețul de la trupa Akcent a vrut să îi facă o surpriză soției sale care i-a dăruit patru copilași, și a dus-o tocmai în Dubai. Au plecat duminică și urmează să revină zilele acestea. Și-au lăsat copiii în grija bunicii materne, iar ei se răsfață pe tărâmuri orientale ca doi îndrăgostiți. Au cinat în cele mai exclusiviste restaurante, s-au plimbat prin luxoasele mall-uri și au făcut cumpărături.

Citește și:

Nicoleta Voica a slăbit 35 kg, iar soțul îi calculează toată mâncarea! Cum arată meniul

Ce fericită e Nicoleta Voica alături de soţul tinerel! Se relaxează pe malul Mării Adriatice

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1