Nicoleta Nucă și «Libelula» lui Speak au încins plaja. Și-au etalat formele în costume de baie super sexy

14_01-mare.jpg

Sosite pe litoral la festival, vedetele au atras toate privirile
Foto: Mihai Ionescu

Trei dive şi toate trei sexy! Fotoreporterii Click! le-au surprins weekendul trecut în valurile Mării Negre pe solista Nicoleta Nucă (25 de ani), fotomodelul Cristina Ştefania (23 de ani), alias „Libelula” – iubita lui Ştefan Sprianu, alias Speak (32 de ani), şi o prietenă a lor. Ele şi-au etalat formele perfecte în costume de baie foarte mulate şi semitransparente.

Cele trei frumuseţi s-au relaxat pe şezlonguri alături de partenerii lor şi de prieteni, apoi s-au avântat în valuri. Nicoleta Nucă, „Libelula” şi amica brunetă au atras imediat atenţia celor prezenţi pe plajă cu siluetele perfecte, tatuajele interesante, ochelarii de soare de firmă şi zâmbetele irezistibile.

14_03.jpg

Sânii siliconaţi şi posterioarele bombate i-au înnebunit pe bărbaţi

 

Chiar dacă băieţii au preferat să rămână la o şuetă sub umbreluţe, fetele s-au distrat foarte bine în apă şi fără ei. Au înotat câteva minute, apoi au revenit pe nisipul încins. Mişcările lor ca de gazelă şi formele lor perfecte au fost admirate de toţi bărbaţii. Ele şi-au continuat relaxarea alături de grupul de prieteni, unde s-a aflat şi dansatorul Emil Rengle, câştigătorul de anul trecut de la „Românii au talent” (PRO TV).

14_04.jpg

Alex Ursache, Emil Rengle şi Speak le-au aşteptat pe fete la umbră

 

Nicoleta Nucă şi-a dorit să fie mai aproape de perfecţiune, aşa că şi-a pus silicoane şi a mai investit o sumă frumuşică şi în alte intervenţii estetice. Solista are de doi ani o relaţie cu Alex Ursache, toboşarul ei, cel care i-a oferit recent şi inelul de logodnă. Cristina Ştefania şi Speak sunt împreună de un an şi trăiesc o iubire pasională după ce fotomodelul a jucat în videoclipul „Libelula”, de unde i-a rămas şi porecla.

Loading...

Citește și

  • nicoleta nuca

    S-a făcut remarcată la „X Factor”, în 2014, apoi uşile succesului i s-au deschis larg. Nicoleta Nucă s-a transformat total după cele două operaţii estetice suferite în Turcia, în urmă cu doi ani. O rinoplastie şi o mărire de sâni au făcut-o să-şi recapete încrederea în ea. În adolescenţă însă, solista ne-a mărturisit că s-a luptat cu complexele de ordin fizic. În vârstă de 25 de ani, cântăreaţa originară din Republica Moldova ne-a povestit, într-un interviu exclusiv, despre complexele din adolescenţă, operaţiile suferite, dar şi despre relaţiile cu bărbaţii. Printre iubiţii Nicoletei s-au numărat Liviu Vârciu, dar şi toboşarul Alex Ursache.

  • speak libelula sexy declaratii dragoste

    Chiar dacă nu au nici măcar un an de relație, Speak și iubita lui, Ștefania, celebră drept ”Libelula”, par să se iubească la cel mai profund mod cu putință, iar declarațiile de dragoste pe care și le fac în public sunt de-a dreptul adorabile.