Nicoleta Nucă: „Nu am o problemă să mă dezbrac în faţa camerelor!”

Nicoleta Nuca.jpg

Nicoleta Nuca
Tânăra basarabeancă are o voce dumnezeiască, dar are și aptitudini de fotomodel. Pagina ei de Facebook este plină cu imagini senzuale
Foto: arhivă personală
Citeste tot despre: 

S-a remarcat la X Factor datorită vocii şi frumseţii sale, devenind una dintre cele mai cunoscute concurente care a aprut în showul de la Antena 1.

Nicoleta Nucă ne-a acordat un interviu în exclusivitate în care ne-a povestit ce urmează în cariera ei.

  • Click!: Ce mai faci, Nicoleta? Ce surprize ne pregăteşti?

Nicoleta Nucă: O să urmeze o piesă nouă de la Carla’s Dreams. Însă mai lucrez şi la câteva piese noi, poate va fi şi o colabrare, vom vedea. Am concerte în fiecare weekend, nu mă pot plânge, mai ales că am agenda încărcată până la sfârşitul anului. Iar de Revelion voi canta în zona Braşovului.

  • Ce faci în timpul tău liber?

De curând am început să merg la Hyperion, la facultatea de actorie şi mi-am luat mare un angajament. Nu-mi place că uneori sunt nevoită să lipsesc de la cursuri pentru concerte sau emisiuni de televiziune. Şi în rest, merga la sală, sunt adeptă a stilului de viaţă sănătos şi a sportului. Ma uit la filme, citesc, ies cu prietenii.

  • Îţi doreşti să devi actriţă?

Mi-ar placea ca actoria să o fac în paralel cu muzica, mă interesează domeniul ăsta mult dar nu cred ca l-aş pune pe locul 1. Acolo va fi întotdeauna muzica.

  • Ai face orice pentru un rol? Regizorii îţi pot cere să te dezbraci…

Nu. Depinde. Cred că aş face asta, mi-aş asuma un rol în totalitate. N-aş accepta un rol în care ar trebui să intru în contact cu insectele. Îmi e foarte frică de ele şi scârbă totodată. Singura limită ar fi insectele. În rest nu cred că aş avea o problemă să mă dezbrac în faţa camerei dacă asta ţine de un anumit personaj din film sau teatru.

  • Mama ta te mai însoţeşte în concertele tale?

Mereu, da nu chiar mereu, mai ies singură la evenimente mondene sau cu prietena cea mai buna. În rest mama este mereu cu mine, acum e plecată la Chişinău, ţinem legătura, ştie ce fac şi îmi e ca un înger păzitor. 

Loading...

Citește și