Nicoleta Negură a dat lovitura la Milano Fashion Week

12-13-designer-rochie.jpg

Diana Toma a purtat în Italia rochia creată de Nicoleta Negură

Luna septembrie a fost dedicată modei, iar pe parcursul unei săptămâni, designerii de talie mondială şi-au prezentat noile colecţii primăvară-vară 2020, la Milano Fashion Week.

Prada, Versace şi Dolce & Gabbana au fost doar câteva dintre numele prezente. Mereu în pas cu moda şi la zi cu ultimele tendinţe, designerul Nicoleta Negură nu putea să rateze acest festival al modei. Creatoarea care se ocupă de hainele mai multor vedete a participat cu o rochie specială purtată de fashion blogger-ul Diana Toma şi realizată din organza de mătase naturală şi ţesută cu flori de bumbac. Apariţia Dianei a fost extrem de apreciată, iar fotografii s-au înghesuit să imortalizeze creaţia.

„Mă bucur când munca mea este apreciată şi peste hotare. Am participat cu ținutele mele la unul dintre cele mai importante evenimente din moda internatională- Milano Fashion Week- unde cei mai influenți designeri își prezinta colecțiile și trasează tendințele pentru sezonul de primăvară-vară 2020. Eu personal nu am fost prezentă, însă am fost reprezentată de două persoane cu impact mare în mediile de socializare, este vorba despre Codrina Apostolși Diana Toma cărora le mulțumesc! Apariția lor a "blocat" obiectivele aparatelor de fotografiat, iar presa de specialitate deja a consemnat acest moment. Ce pot să spun după valul de mesaje frumoase pe care le-am primit?? Că mă bucur enorm și vă mulțumesc că îmi sunteți alături" a spus Nicoleta Negură pe conturile sociale.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1