Nicoleta Luciu şi-a injectat pe viu un cocktail anti-îmbătrânire

luciu_2.jpg

nicoleta luciu injectii gat ten
Nicoleta Luciu a stat cuminte în timp ce medicul o înţepa pe viu
foto: captură video

Nimic nu e prea dureros pentru Nicoleta Luciu atunci când ştie că deciziile ei îi pot conferi un efect întinerire a pielii pe termen lung. Vedeta s-a programat din nou la medicul estetician pentru o serie de injecţii cu vitamine şi acid hialunonic ca să prevină ridurile. Procedura vine la scurt timp după ce bruneta s-a supus unei alte intervenţii prin care a scăpat de grăsimea în exces de pe braţe.

Nicoleta Luciu a scăpat de un complex mai vechi! Bruneta avea probleme de ordin estetic cu braţele, care în timp au căpătat volum şi pielea a început să atârne. Ca să rezolve totul ea a optat pentru liposucţie. După o săptămână, vedeta a renunţat la corset şi este foarte mulţumită de rezultate, deşi nu a trecut mai mult de câteva săptămâni de la operaţie.

brate.jpg

nicoleta luciu gat brate mezoterapie
Nicoleta este o clientă fidelă a cabinetului medicului estetician
foto: arhiva personală

"Liposucţia nu presupune tăiere, ci doar extragerea grăsimii. Cele mai afectate zone sunt abdomenul, şoldurile, coapsele, genunchii şi braţele", a povestit dr. Călin Doboş, medicul estetician la care Nicoleta Luciu îşi face intervenţiile.

luciu_gat.jpg

nicoleta luciu gat piele injectii
Vedeta îndură durerea pentru a arăta cât mai bine
foto: captură video

Nicoleta nu doar rezolvă unele probleme, ci şi previne. Vedeta s-a supus unei proceduri destul de dureroase fără anestezie pentru ca pielea ei să arate tânără pentru mai mult timp. "Eu nu aveam riduri pe gât, dar este bine să previi. Am crezut că o să leşin de durere,", a spus Nicoleta în timp ce medicul îi injecta un cocktail de vitamine şi acid hialuronic în piele. Vedeta a rezistat cu stoicism intervenţiei de mezoterapie, pe care în trecut a aplicat-o pentru ten    

Intervenţia constă în introducerea în derm cu ajutorul microinjecţiilor exact în zonele ce dorim să le tratam a unor substanţe cu rol terapeutic. Procedura se repetă periodic pentru rezultate pe termen lung.

 

Loading...

Citește și

  • Ne-a obișnuit cu formele sale silfide, însă a șocat când a apărut la tv și pe rețelele de socializare cu fălcuțe și forme rotunde. Bruneta s-a îngrășat cu un motiv, și anume, pentru a-și tuna fundul cu grăsimea proprie.

  • nicoleta luciu copii limba maghiara

    Pe zi ce trece Nicoleta Luciu pare că pierde teren în faţa puştilor ei pe care până acum îi avea la degetul mic! De când au crescut, lucrurile par că s-au schimbat şi rolurile s-au inversat. Vedeta a mărturisit că cei patru copii ai ei sunt foarte ocupaţi cu multitudinea de activităţi în care i-a implicat şi a menţionat că cei mici studiază în limba maghiară, ceea ce este un dezavantaj major pentru ea, care nu înţelege foarte bine toate cuvintele.

  • nicoleta luciu masca par ou

    Nicoleta Luciu găteşte şi foloseşte ingredientele din bucătărie şi ca trucuri de frumuseţe. Bruneta, mamă a patru copii, foloseşte doar produse naturale pentru a ale asigura mesele celor mici, iar în timp ce îşi exersează talentul culinar, vedeta are grijă şi de imaginea ei. Nicoleta a mărturisit că îşi îngrijeşte părul cu un produs ieftin, care se găseşte în frigiderul oricărei gospodine.

  • Nicoleta Luciu, fostă Miss România, în 1999, s-a împrietenit la cataramă cu medicii esteticieni. Şi-a mărit bustul de două ori, şi-a reparat faţa cu botox şi cu acid hialuronic, iar mai nou şi-a bombat posteriorul. La aflarea veştii, tatăl ei o urechează, prin intermediul Click!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1