Nicoleta Luciu îi ţine locul Adelei Popescu la "Vorbeşte lumea"

luciu.jpg

nicoleta luciu masca par ou
Nicoleta Luciu le oferă cititorilor blogului ei multe trucuri
foto: arhiva personală

O nouă vedetă a acceptat să intre în echipa "Vorbeşte lumea" pe perioada în care Adela Popescu se află în concediu de maternitate. După Lili Sandu, care timp de o săptămână a fost invitata specială a lui Cove pentru a dezbate alături de el subiecte fierbinţi, Nicoleta Luciu a acceptat provocarea și începând de marţi (14 iunie) va fi în platoul emisiunii pentru a dezbate cele mai importante subiecte.

Adela Popescu a născut sâmbătă un băiețel de nota 10, iar despre acest subiect va vorbi la emisiunea ei preferată "Vorbeşte lumea".

Telespectatorii vor vedea un material în exclusivitate cu actriţa. Tot marţi, în platoul emisiunii va veni Mohombi pentru a cânta cea mai nouă piesă a sa. Mohombi a avut numeroase colaborări cu Nelly, Akon, Nicolle Scherzinger și Pitt Bull,  alături de care a lansat piese ce au devenit hit.

Telespectatorii sunt invitați, de luni până vineri, de la 11:30 la 13:00 și de la 14:00 la 15:00, alături de Cove și invitații săi speciali, pentru a afla despre ce Vorbește lumea, numai la PRO TV. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1