Nicoleta Luciu a greșit petrecerea, dar a rămas

luciu12_primaverii-revelion.jpg

Nicoleta Luciu a fost Miss România în 1999

Actrița revine în serialul de comedie “Primăverii”, la TVR 2, postul unde a debutat. Nicoleta Luciu (38 de ani) va juca alături de Denis Ştefan (42 de ani), Corina Dănilă, Alexandru Conovaru şi Dragoş Huluba.

“A fost o plăcere să-i revăd pe Denis şi pe regizorul Larry Maronese, alături de care am mai colaborat. Mi-a plăcut scenariul scris de Octavian Strunilă, care are mult umor. Denis și cu mine ajungem dintr-o eroare în casă, iar locatarii, care tocmai se pregăteau de petrecerea de Revelion, sunt încântaţi. Îmi era dor să joc în seriale și mă bucur că s-au gândit la mine. Mi-aș dori să facem ceva şi mai departe”, a spus Nicoleta Luciu. “În casa din Primăverii, Nicoleta şi eu ne jucăm propriile personaje care nimeresc, dintr-o încurcătură, la o altă petrecere”, a adăugat Denis Ştefan.

Loading...

Citește și

  • nicoleta luciu operatii estetice

    Nicoleta Luciu a devenit o pesoană scumpă la vedere, cel puţin în cercurile mondene, de unde până nu demult era nelipsită. De când s-a mutat însă la Miercurea Ciuc, vedeta mai vine doar ocazional la Bucureşti şi atunci pentru a-şi face mici retuşuri în cabinetul medicului estetician. Săptămâna trecută, bruneta i-a făcut o astfel de vizită medicului ei, Călin Doboş, la care a petrecut de data aceasta ceva mai mult timp decât de obicei.

  • Cele mai obraznice imagini cu Nicoleta Luciu.

    Înainte de a deveni soţie şi mamă responsabilă, Nicoleta Luciu a avut parte de un singur iubit cunoscut, a intrat dezbrăcată pe terenul de fotbal şi a pozat în ipostaze incendiare pentru revistele vremii. Pe 12 septembrie, fosta actriţă de telenovele a împlinit 38 de ani şi Click! îţi spune cum a fost evoluţia ei de-a lungul anilor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1