Nicoleta Luciu, despre fosta amantă a soțului. Ce declarații incredibile face vedeta

nicoleta-luciu-rochie.jpg

Nicoleta Luciu amanta Zsolt Csergo
Nicoleta Luciu prezintă emisiunea „Nunți de poveste” în fiecare marți, de la 20.30, la Prima TV
foto: arhiva personală

În toamna lui 2012, la doar un an după ce-i născuse pe tripleți, Nicoleta Luciu a fost șocată să afle că soțul ei avea o amantă. Vedeta și omul de afaceri Zsolt Csergo au fost atunci la un pas de divorț. Dar au trecut cu răbdare peste greutăți. Nicoleta a povestit, în exclusivitate pentru Click!, cum a putut depăși momentul dificil de acum doi ani și jumătate.

„În viață e bine ca lucrurile negative să le ștergi, pentru că viața, în general, îți oferă și părți bune, și părți rele”, a explicat Nicoleta Luciu. Întrebată cum a reușit asta, bruneta, care acum prezintă emisiunea „Nunți de poveste” (în fiecare marți, de la 20.30, la Prima TV), a răspuns fără să stea pe gânduri: „Poți, dacă știi să te autocontrolezi și să faci din tine un om fericit. Mie, în general, viața mi-a oferit foarte multe momente frumoase. E, din când în când, îți mai trage și una după ceafă și zice «Hai, trezirea!». Important e să treci peste ele. Sunt lucruri mult prea neînsemnate. A fost și s-a dus”.

Nicoleta Luciu: „Important e să ne ocupăm noi de familie, de copii”

Tot Nicoleta Luciu a povestit că Zsolt jr. și tripleții Kim, Karoly și Kevin au contat în luarea deciziei ei de a trece aventura soțului cu vederea. „Când ai atâția copii frumoși acasă, când ai o situație familială foarte bună... Nu m-am simțit niciodată neglijată, pusă într-un colț de umbră... Aia e... S-a întâmplat, la revedere! Important e să ne ocupăm noi de familie, de copii. Ei cresc, au alte priorități. Ai cu ce să-ți ocupi și capul, și mintea, și sufletul. Pentru ce să te consumi pentru lucruri negative? În general când te gândești la lucruri proaste, cred eu, de acolo vin și depresiile”, a mai spus Nicoleta Luciu.

Nicoleta Luciu s-a mutat, din toamna lui 2014, în Miercurea Ciuc

Din septembrie 2014, Nicoleta Luciu s-a mutat cu tot cu copii la Miercurea Ciuc, orașul unde Zsolt Csergo este stabilit și are afaceri. Vedeta de la Prima TV a luat această decizie pentru a se putea ocupa mai ușor de educația copiilor. „M-am mutat în Miercurea Ciuc în primul rând pentru copii, pentru că le-am salvat copilăria. Nu mai petrecem două-trei ore pe zi în mașină, timp în care ei învață o limbă străină, fac un sport, au timp să se joace”, a explicat Nicoleta Luciu.

Romantismul pentru Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo, doar după ora 20.00

Zi de zi, Nicoleta Luciu se trezește la 06.30 dimineața. Până când se activează și soțul, ea s-a îngrijit ca toți cei patru copii să se spele, să se îmbrace, să ajungă la școală și la grădiniță și chiar a terminat de gătit două feluri de mâncare. Cu toate acestea, seara, Nicoleta nu uită să fie atentă și cu soțul ei: „Mai e loc de romantism, după ora 20.00. Ohooo, ce timp ai după ora asta...”. Cei doi reușesc chiar să aibă și o viață activă din punct de vedere social. „Ieșim în oraș cu prietenii sau mai plecăm câteva zile doar noi doi, de obicei plecăm în afara țării”, a mai spus Nicoleta Luciu.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1