Nicoleta Luciu a clacat. Vezi ce a pățit vedeta

nicoleta_luciu_plange.jpg

Nicoleta Luciu plange
Nicoleta Luciu a fost nevoită să renunță la cariera muzicală, pentru a se putea dedica mai mult familiei
captură: PRO TV
Citeste tot despre: 

Este frumoasă, celebră din 1999, de când a câștigat titlul „Miss România”, mamă-eroină și soție-model. Dar prețul plătit de Nicoleta Luciu (34 de ani) pentru toate astea n-a fost mic. Vedeta a recunoscut că a clacat și că a trebuit să facă o schimbare radicală în viața sa, pentru a se dedica noilor responsabilități.

Nicoleta Luciu nu-și poate imagina viața fără faimă. „Nu știu ce-nseamnă să nu fii celebru, pentru că am dat autografe de când am câștigat Miss România, din 1999”, a mărturisit Nicoleta Luciu, pentru Click! Deși îi place să fie în lumina reflectoarelor, mai ales pe scenă, ca solistă, și-a dat seama că asta îi face mai mult rău. „Cu muzica, nu, am întrerupt-o pentru că, sincer, nu mai făceam față”, a recunoscut Nicoleta Luciu.

Nicoleta Luciu a renunțat la muzică

Deși a revenit în televiziune de Dragobete (24 februarie) și prezintă „Nunți de poveste” (în fiecare marți, de la 20.30, la Prima TV), Nicoleta Luciu a spus pas careirei muzicale. „Îmi place să iau contact cu publicul, dar efortul era mult prea mare din partea mea ca să ajung la aceste concerte și îmi neglijam foarte mult copiii. Oferte au mai fost, dar le-am refuzat. Am fost la trei-maximum patru evenimente pe săptămână, pe care le-am prezentat... Nu știu ce o să ne rezerve viitorul, dar, deocamdată, am luat pauză”, a recunoscut Nicoleta Luciu, pentru Click!

Nicoleta Luciu a slăbit de două ori câte 40 de kilograme

Tot viața în lumina reflectoarelor i-a dat și mari bătăi de cap în ceea ce privește silueta. După cele două nașteri, Nicoleta Luciu avea 90 de kilograme și a trebuit să slăbească în timp-record 40. Pentru asta a avut nevoie de o ambiție de fier, având în vedere că vedeta se declară o mâncăcioasă: „Eu sunt gurmandă, eu aș mânca orice”.

Nicoleta Luciu a avut chiar mari probleme de sănătate din cauza curelor de slăbire, așa că la un moment dat a jurat că se lasă de ele. De îndată ce s-a simțit mai bine, însă, a uitat promisiunea făcută. „Am spus că renunț la dietă, dar nu am renunțat. Toată lumea știe dietele, dar e imposibil să te ții de ele. Te-apuci de o dietă, te ține o săptămână, maximum două, și după aia nu mai poți. Trebuie să mâncăm cât mai sănătos. Toată lumea știe regulile, dar e greu să le pui în practică”, a mai spus Nicoleta Luciu, pentru Click!

Loading...
 
 

Citește și

  • Nicoleta Luciu amanta Zsolt Csergo

    În toamna lui 2012, la doar un an după ce-i născuse pe tripleți, Nicoleta Luciu a fost șocată să afle că soțul ei avea o amantă. Vedeta și omul de afaceri Zsolt Csergo au fost atunci la un pas de divorț. Dar au trecut cu răbdare peste greutăți. Nicoleta a povestit, în exclusivitate pentru Click!, cum a putut depăși momentul dificil de acum doi ani și jumătate.

  • Nicoleta Luciu sot Zsolt Csergo

    Nu-i place să fie numită „mamă eroină”, dar ar putea concura oricând la o competiție pentru „soții-model”. Nicoleta Luciu (34 de ani) pare să fie idealul la care râvnește orice bărbat. Vedeta de la Prima TV a povestit cum îl face fericit pe Zsolt Csergo (40 de ani), bărbatul cu care a clădit o familie în adevăratul sens al cuvântului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1