Nicole Cherry a spus, la Constantin 60’, cum vrea să fie iubitul ei

nicole_cherry_la_constatin_60_prima_tv.jpg

nicole cherry iubit constantin 60
Cântăreața știe deja ce vrea de la viață
Foto: Arhiva personală

Artista a mărturisit la emisiunea Constantin 60’, difuzată la Prima TV, că nu a fost niciodată îndrăgostită, dar a dezvăluit cum şi-ar dori să fie viitorul ei partener. Nicole Cherry (16 ani) se mândrește că este de etnie romă și se consideră o persoană specială. În persoana iubită nu caută un băiat bogat, dar vrea ca el să fie independent. Spune despre ea că nu este fiţoasă, dar este timidă.

Adolescenta a fost invitată în platonul emisiuniil Constantin 60’, prezentată de Alexandru Constantin (27 de ani) la Prima TV. Nicole Cherry a dezvăluit că se consideră un om cât se poate de normal şi, în ciuda succesului pe plan profesional,a rămas cu picioarele pe pământ. 

Când era mică era o fetiţă agitată şi foarte curioasă, căreia îi plăcea să descopere lucruri. Talentul muzical l-a moştenit de la bunica din partea mamei, sora artistului Aurel Pădureanu. Este mândră de faptul că este de etnie romă, lucru pe care adolescenta, acum în vârstă de aproape 17 ani, nu l-a ascuns niciodată.

„Vreau să fac o școală de arte cu numele meu"

alexandru_constantin_si_nicole_cherry_constantin_60_-_prima_tv.jpg

alexandru constantin click prima tv
Nicole Cherry și-a dezvăluit secretele în cadrul emisiunii Constantin 60’
Foto: Arhiva personală

 

„Mă consider specială. Nu aş putea să neg acest lucru, pentru că ar fi ca şi cum mi-aş nega mama. N-am avut parte de discriminare. Mereu am fost un copil bun şi n-am deranjat pe nimeni ca să fiu discriminată sau să se comporte cineva urât cu mine”, a spus Nicole Cherry la Constantin 60’.  

De asemenea, cântăreaţa a mărturisit că nu a fost niciodată îndrăgostită, dar a dezvăluit cum ar vrea să arate băiatul care i-ar putea pune inima pe jar. Acesta ar trebui să fie mai mare decât ea, pentru că e de părere că băieţii se maturizează mai greu. Nicole Cherry spune că nu vrea un băiat foarte bogat, dar i-ar plăcea să fie independent.

Pentru viitor, artista se gândeşte să pună bazele unei afaceri. “Vreau să fac o şcoală sau un colegiu de arte cu numele meu. Îmi doresc să le las ceva copiilor mei”, a spun Nicole, care ia în considerare şi o afacere în domeniul designului vestimentar, pe care ar vrea să o facă împreună cu sora ei.

Dacă vreţi să aflaţi şi alte lucruri interesante despre Nicole Cherry puteţi vedea emisiunea Constantin 60’ integral pe site-ul Prima TV

Loading...
 
 

Citește și

  • alexandru constantin click prima tv

    Alexandru Constantin a anunțat miercuri (21 octombrie), pe blogul său că, în curând, va lansa un nou proiect: Atelierul de Creație Media. Prin intermediul acestui atelier, el își dorește să transmită experiențele pe care le-a acumulat în peste 10 ani de televiziune, celor interesați să urmeze o carieră în mass-media.

  • alexandru constantin click prima tv

    Prezentatorul emisiunii Click!, de la Prima TV, se află de opt ani în Capitală, timp care le-a „vindecat pe toate”. Pe lângă asta, vedeta şi-a schimbat radical look-ul în ultimii ani.

  • Nicole Cherry videoclip scolarita sexy

    Nicole Cherry este înnebunită după maşini! La 16 ani, artista visează la bolizi de fiţe cu mulţi cai putere, însă şi cu un preţ pe măsură. Cântăreaţa are gusturi scumpe. Ea ar vrea un autoturism al cărui preţ ajunge la 1,5 milioane de dolari.

  • Concertele curg gârlă, iar la şcoală se laudă că e o elevă model. Dar nu ştim cum se face că Nicole Cherry a dat-o în bară la o materie. A reuşit să ia primul 5 din viaţa ei. Artista ne-a povestit cum se împacă viaţa de artist cu şcoala, dar şi la cine visează pe ascuns.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1